Widok
Wer
A nie zgodze sie ;-)
Intuicja jest cecha wrodzona, byc moze genetycznie uwarunkowana, wystepujaca czesciej u kobiet. Intuicja proponuje pewne dzialania, otrzymujemy propozycje danych i wynikajacy z nich z duzym prawdopodobienstwem wynik. Na intuicje nie mozna wplynac, doswiadczenie oraz cwiczenie moga jedynie udoskonalic trafnosc odczytywania informacji.
Podswiadomosc to cecha, ktora posiadaja wszyscy. Podswiadomosc realizuje pewne dzialania, otrzymujemy wyniki na podstawie istniejacych, wymuszonych danych. Na podswiadomosc mozna wplynac, doswiadczenie oraz cwiczenia moga zwiekszyc poziom kierowania sie nia.
Co do robienia makijazu przez kobiety: wydaje mi sie, ze istnieje tu sporo roznych powodow o tym samym lub podobnym wspolczynniku znaczeniowym ;)
Intuicja jest cecha wrodzona, byc moze genetycznie uwarunkowana, wystepujaca czesciej u kobiet. Intuicja proponuje pewne dzialania, otrzymujemy propozycje danych i wynikajacy z nich z duzym prawdopodobienstwem wynik. Na intuicje nie mozna wplynac, doswiadczenie oraz cwiczenie moga jedynie udoskonalic trafnosc odczytywania informacji.
Podswiadomosc to cecha, ktora posiadaja wszyscy. Podswiadomosc realizuje pewne dzialania, otrzymujemy wyniki na podstawie istniejacych, wymuszonych danych. Na podswiadomosc mozna wplynac, doswiadczenie oraz cwiczenia moga zwiekszyc poziom kierowania sie nia.
Co do robienia makijazu przez kobiety: wydaje mi sie, ze istnieje tu sporo roznych powodow o tym samym lub podobnym wspolczynniku znaczeniowym ;)
wer...
Musisz się jeszcze duzo nauczyc o kobietach :)
Wierz mi, że to nie intuicja...
Każda kobieta napewno więcej czasu poswięca sobie, niz przeciętny facet.
Co do malowania... nie działamy intuicyjnie, intuicyjnie może czujemy ogromny popęd seksualny w nasze płodne dni lecz napewno nie malujemy się intuicyjnie :):):), to jest właśnie dbałość o siebie. Tak samo jak nakładamy na twarz maseczki i smarujemy nasze ciała różnymi balsamami, robimy to świadomie!
Bo która z nas nie lubi czuć się pięknie ?
I powiem Ci, że jeden uczciwy komplement od innej kobiety nie zastąpi setki komplementów od napalonego gościa :)
Może się mylę? To tylko mój punkt widzenia, ale chyba bardziej zbliżony prawdy... "Próżość to Kobieta" (uwielbiam te szowinistyczne texty-to równiez komplement :))
Wierz mi, że to nie intuicja...
Każda kobieta napewno więcej czasu poswięca sobie, niz przeciętny facet.
Co do malowania... nie działamy intuicyjnie, intuicyjnie może czujemy ogromny popęd seksualny w nasze płodne dni lecz napewno nie malujemy się intuicyjnie :):):), to jest właśnie dbałość o siebie. Tak samo jak nakładamy na twarz maseczki i smarujemy nasze ciała różnymi balsamami, robimy to świadomie!
Bo która z nas nie lubi czuć się pięknie ?
I powiem Ci, że jeden uczciwy komplement od innej kobiety nie zastąpi setki komplementów od napalonego gościa :)
Może się mylę? To tylko mój punkt widzenia, ale chyba bardziej zbliżony prawdy... "Próżość to Kobieta" (uwielbiam te szowinistyczne texty-to równiez komplement :))
Dziekuje i przepraszam....
....niepotrafie napisac co czuje po przeczytaniu tego co napisaliscie.... zadne slowa tego niewyraza... jedyne co moge zrobic to jescze raz wam z calego serca podziekowac za okazane zainteresowanie i przeprosic za wszystko.... a wczesneij niepisalam.... bo... ukrywalam sie przed swiatem... on i tak mnie niezauwaza, jednakze ja jeszcze bardziej sie ukrylam.... niebylam i chyba nadal do konca niejestem gotowa do dalszego zycia wsrod ludzi... choc tak naprawde to zawsze zylam obok nich.....jescze wiele wody musi uplynac zanim... zanim poworce do "normalnosci" mimo wszystko chcialam wam bardzo podziekowac.... okazaliscie wiecej zainteresowania niz ludzie z ktorymi stykam sie w realu... tym bardziej jest to dla mnie niesamowite....DZIEKUJE
Ifka
Mógłbym zadać Ci teraz pytanie , - a dlaczego mości Ifko lubisz czuć sie pieknie ?. I czemu sprawia Ci przyjemność widok opadniętych męskich szczęk , na widok, Twej bojowej mini oraz żarówiasta zieloność zawistnych przyjaciółek . Nie zadam bo nie chcę abyś plątała się w zeznaniach typu : jest tak bo tak jest i już.
Mam natomiast dla Ciebie zadanie :
wyobraź sobie , że masz przed sobą produkt neutralny
np. kobietę o sprawnych wszystkich czynnościach biologicznych ale bez świadomości oraz uwarunkowań typu ; popędy , odczuwanie przyjemności , uczuć itd.
Masz możliwość wpisania w jej mózg wszystkiego .
Co i jak byś wpisała aby spełniała wszystkie f-cje
oraz aby populacja ludzka miała tendencje wzrostową. ?
Jeżeli to wiesz , wiesz wszystko :)))))))
P.S. Próżność to też cecha "wpisywalna"
Mam natomiast dla Ciebie zadanie :
wyobraź sobie , że masz przed sobą produkt neutralny
np. kobietę o sprawnych wszystkich czynnościach biologicznych ale bez świadomości oraz uwarunkowań typu ; popędy , odczuwanie przyjemności , uczuć itd.
Masz możliwość wpisania w jej mózg wszystkiego .
Co i jak byś wpisała aby spełniała wszystkie f-cje
oraz aby populacja ludzka miała tendencje wzrostową. ?
Jeżeli to wiesz , wiesz wszystko :)))))))
P.S. Próżność to też cecha "wpisywalna"
Wer...
Słodki jesteś
aż...
Odpowiem Ci... Dlaczego? BO JESTEŚMY PRÓŻNE i uwielbiamy naszą kobieca próżność.
Co do "materiału", hmmm, bardzo chciałabym stworzyć mężczyznę, z kobieta nie byłoby frajdy :)
Dziewczyny!
Czyż to nie byłoby cudowne stworzyć sobie mężczyznę :) Byłoby cudownie...
Nie nudziłby nas (program na odpowiadający nam intelekt mrrrrrrr)
a co do reszty ?! (nawet nie wymienię jakie mogłybyśmy im programy powstawiać:)
hmmmm pomarzmy sobie
Wer, ty to masz fantazje, hmmm
aż...
Odpowiem Ci... Dlaczego? BO JESTEŚMY PRÓŻNE i uwielbiamy naszą kobieca próżność.
Co do "materiału", hmmm, bardzo chciałabym stworzyć mężczyznę, z kobieta nie byłoby frajdy :)
Dziewczyny!
Czyż to nie byłoby cudowne stworzyć sobie mężczyznę :) Byłoby cudownie...
Nie nudziłby nas (program na odpowiadający nam intelekt mrrrrrrr)
a co do reszty ?! (nawet nie wymienię jakie mogłybyśmy im programy powstawiać:)
hmmmm pomarzmy sobie
Wer, ty to masz fantazje, hmmm