Widok

Ifka

grafikow zdolnych... taa... mow konkretnie, moze cos sie uda poradzic ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwierz

Wdowa może zatęsknić lub zgorszyć się, pieski z reguły nie mają podobnych problemów. No, chyba że jesteś pieskiem i masz odmienne zdanie.

Wer

A nie zgodze sie ;-)
Intuicja jest cecha wrodzona, byc moze genetycznie uwarunkowana, wystepujaca czesciej u kobiet. Intuicja proponuje pewne dzialania, otrzymujemy propozycje danych i wynikajacy z nich z duzym prawdopodobienstwem wynik. Na intuicje nie mozna wplynac, doswiadczenie oraz cwiczenie moga jedynie udoskonalic trafnosc odczytywania informacji.
Podswiadomosc to cecha, ktora posiadaja wszyscy. Podswiadomosc realizuje pewne dzialania, otrzymujemy wyniki na podstawie istniejacych, wymuszonych danych. Na podswiadomosc mozna wplynac, doswiadczenie oraz cwiczenia moga zwiekszyc poziom kierowania sie nia.
Co do robienia makijazu przez kobiety: wydaje mi sie, ze istnieje tu sporo roznych powodow o tym samym lub podobnym wspolczynniku znaczeniowym ;)

wer...

Musisz się jeszcze duzo nauczyc o kobietach :)
Wierz mi, że to nie intuicja...
Każda kobieta napewno więcej czasu poswięca sobie, niz przeciętny facet.
Co do malowania... nie działamy intuicyjnie, intuicyjnie może czujemy ogromny popęd seksualny w nasze płodne dni lecz napewno nie malujemy się intuicyjnie :):):), to jest właśnie dbałość o siebie. Tak samo jak nakładamy na twarz maseczki i smarujemy nasze ciała różnymi balsamami, robimy to świadomie!
Bo która z nas nie lubi czuć się pięknie ?
I powiem Ci, że jeden uczciwy komplement od innej kobiety nie zastąpi setki komplementów od napalonego gościa :)
Może się mylę? To tylko mój punkt widzenia, ale chyba bardziej zbliżony prawdy... "Próżość to Kobieta" (uwielbiam te szowinistyczne texty-to równiez komplement :))

Dziekuje i przepraszam....

....niepotrafie napisac co czuje po przeczytaniu tego co napisaliscie.... zadne slowa tego niewyraza... jedyne co moge zrobic to jescze raz wam z calego serca podziekowac za okazane zainteresowanie i przeprosic za wszystko.... a wczesneij niepisalam.... bo... ukrywalam sie przed swiatem... on i tak mnie niezauwaza, jednakze ja jeszcze bardziej sie ukrylam.... niebylam i chyba nadal do konca niejestem gotowa do dalszego zycia wsrod ludzi... choc tak naprawde to zawsze zylam obok nich.....jescze wiele wody musi uplynac zanim... zanim poworce do "normalnosci" mimo wszystko chcialam wam bardzo podziekowac.... okazaliscie wiecej zainteresowania niz ludzie z ktorymi stykam sie w realu... tym bardziej jest to dla mnie niesamowite....DZIEKUJE

plagiat

nio nie wiem;-)

Noc .......

Znów spać nie mogę...

?

kto moze wiedziec dlaczego nie moge wejsc nigdzie na czat tzn. loguje sie ale zawsze mam puste okno a w lewym gorym rogu pojawia sie maly kwadracik ok
5mm x 5 mm z jakimis trojkacikami i kwadracikami wewnatrz. i tak jest zawsze pozdrawiam wszystkich ktorzy lubia starcrafta!!

toja

Mam to samo.. nie wiem podobno coś z javą, ale jeszcze nic na to nie poradziłam.. :((

Kobieta to Próżność

Zgadzam się z Ifką
w całej rozciągłości :)

Toja

Bo w Twojej przeglądarce internetowej nie ma pluinu Java Virtual Machine

Samotna

nie strasz nas już :))) i trzymaj się ciepło! najlepiej poszukaj żywych, realnych przyjaciół - internet to tylko namiastka....

Ifka

Mógłbym zadać Ci teraz pytanie , - a dlaczego mości Ifko lubisz czuć sie pieknie ?. I czemu sprawia Ci przyjemność widok opadniętych męskich szczęk , na widok, Twej bojowej mini oraz żarówiasta zieloność zawistnych przyjaciółek . Nie zadam bo nie chcę abyś plątała się w zeznaniach typu : jest tak bo tak jest i już.
Mam natomiast dla Ciebie zadanie :
wyobraź sobie , że masz przed sobą produkt neutralny
np. kobietę o sprawnych wszystkich czynnościach biologicznych ale bez świadomości oraz uwarunkowań typu ; popędy , odczuwanie przyjemności , uczuć itd.
Masz możliwość wpisania w jej mózg wszystkiego .
Co i jak byś wpisała aby spełniała wszystkie f-cje
oraz aby populacja ludzka miała tendencje wzrostową. ?
Jeżeli to wiesz , wiesz wszystko :)))))))
P.S. Próżność to też cecha "wpisywalna"

Bajkopisarz

Ciekaw byłem co odpowiesz "w temacie kobiety".
Odpowiedziałeś przytomnie tzn. dyplomatycznie
A wiec z Twoim IQ jest nieżle :))))) .

P.S. jutro odp. bo brakło mi czasu

...

... dla mnie to nietylko namiastka... dla mnie to jedyne co mam.... w realu ludzie ode mnie uciekaja.... no moze oprocz jednej osoby.... ktorej a raczej ktoremu jestem nieskonczenie wdzieczna za to co zrobil, mimo ze tak naprawde to... to chyba bym wolalabym zeby mnie tu niebylo...

Ifciu

Zawiodła Cię intuicja . Nie muszę się już uczyć. Ta "księga" nie ma już dla mnie tajemnic.....

????

Wer = bajkopisarz
pisanie do samego siebie to przecież ..... schizofrenia???
ale z drugiej strony, miło z kimś "mądrym" porozmawiać - albo posłuchać kogoś "mądrego"....

Wer...

Słodki jesteś
aż...
Odpowiem Ci... Dlaczego? BO JESTEŚMY PRÓŻNE i uwielbiamy naszą kobieca próżność.
Co do "materiału", hmmm, bardzo chciałabym stworzyć mężczyznę, z kobieta nie byłoby frajdy :)

Dziewczyny!
Czyż to nie byłoby cudowne stworzyć sobie mężczyznę :) Byłoby cudownie...
Nie nudziłby nas (program na odpowiadający nam intelekt mrrrrrrr)
a co do reszty ?! (nawet nie wymienię jakie mogłybyśmy im programy powstawiać:)
hmmmm pomarzmy sobie

Wer, ty to masz fantazje, hmmm

hahaha

Wer nie jest bajkopisarzem!!!

Wer i jeszcze jedno!

I tu sie cholernie mylisz!!!
Ta księga nawet dla nas kobiet jest jeszcze do końca nieodgadniona!
Nie przesadzaj, każdy facet uważa się za perfekcjonistę w znajomości naszych ciał i umysłow...
dużo Wam brakuje panowie ,
ojjjj dużo

b

Jedna mała prośba:
Możecie pajace uważać na rowerzystów???
Taksówkarze i inne takie...

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry