Widok
Ja rok się starałam. Po pół roku bezowocnych starań poszłam do ginekologa i bardzo dobrze zrobiłam. Tarczyca rozwalona, prolaktyna za wysoka. Po pół roku brania euthyroxu i bromergonu mam drugiego synka.
Z mojego doświadczenia powiem, że nie ma co za długo czekać. W pierwszą ciążę zaszłam szybka i bez problemów. Też chciałam małą różnicę wieku między dziećmi. Proponuję iść do lekarza i sprawdzić hormony. Niestety po pierwszej ciąży może zajść dużo zmian o których nic nie wiemy.
Z mojego doświadczenia powiem, że nie ma co za długo czekać. W pierwszą ciążę zaszłam szybka i bez problemów. Też chciałam małą różnicę wieku między dziećmi. Proponuję iść do lekarza i sprawdzić hormony. Niestety po pierwszej ciąży może zajść dużo zmian o których nic nie wiemy.
hej,moj synek ma prawie 2,5roku i od zeszłego miesiąca zaczelismy starac sie o drugiego dzidziusia 14maja skonczyl mi sie okres jak narazie jeszcze nie dostalam okresu 4testy pozytyzne dzisiaj zrobilam test z krwi jutro sie okaze dodam ze w lutym wyjelam spirale +3miesiace musiałam odczekac i chyba sie udało..
My o pierwsze trzy cykle,z drugim było troszkę problemów,też robiliśmy dziewczynkę według przepisu ale po 6 miesiącach bezowocnych starań już było nam obojętne i też urodzę drugiego chłopaka.Mi wyszła tarczyca,stąd problemy,ale dostałam lek i zaszłam w pierwszym cyklu.
A i jeszcze jak zupełnie odpuściłam,bo myślałam że znów się nie uda skoro tarczyca chora a tu niespodzianka zaraz na nowy rok.
A i jeszcze jak zupełnie odpuściłam,bo myślałam że znów się nie uda skoro tarczyca chora a tu niespodzianka zaraz na nowy rok.