Widok

Ile kasy na 18-tkę ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie mąz jest chrzestnym .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
co do bukietów to można 18 kuponów totolotka zamiast kwiatków ale przybrane jak bukiet,super wygląda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
aa a kasy dalismy 500
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj chrzesniak dostal od nas w pazdzierniku pieniadze+ksiazke po ang do czytania i gramatyke angielska (maturzysta i z rozmowy wyniklo,ze chcialby dostac) + dobre pioro ktore czekalo na niego chyba ze 2 lata (wiem,ze pisze piorem, a chcialam zeby mial pamiatke) + wielka bomboierka i + 18 lizakow roznych, wlozonych w takie kulke jak jablko (zeby sie czegos trzymalo i mailo wyglad zamiast kwiatkow. A tak w ogole, to mieszka na drugim koncu Polski i nie rozpieszczam go urodzinowo co roku-wiec chcialam,zeby ta 18-tka byla taka szczegolna;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mojemu chrześniakowi(syn siorki) dałam 500 ,zbierał na wieżę,teraz mamy 18 męża chrześniaka i też 500 poleci,ale to juz koniec z prezentami,teraz już drobiazgi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i fajnie, ja wlasnie nie jestem fanką tych wisiorkow i lancuszkow, dostalam tez kilka w swoim zyciu "ku pamięci" i leżą bo nie nosze takich swiecidelek :)
Raczej wolałabym dostac jakies fajne korale czy cos z bursztynem. Jak chce sie kogos obdarowac lancuszkiem warto sie wywiedziec czy ktos lubi w ogole nosisc takie rzeczy :)

Moja siostra zbierala na aparat wlasnie na 18-tce :) i tez dostawala kase
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest chłopak i chce kasę -zbiera na prawko .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja ostatnio dałam 300 zł i cos jeszcze dokupilam, ale nie moge sobie przypomniec co :D wiec chyba jakis drobiazg :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też dostałam od chrzestnego złoty wisorek na 18-tkę i noszę go do teraz, a od chrzestnej kasę i się rozeszła. Uważam, że chrzestni powinni dawać coś na pamiątkę. Nie zawsze to musi przydać się w dniu urodzin, ale może być później. Tak było z moim wisorkiem, wtedy nie nosilam złota, więc leżał i czekał. Teraz bardzo chętnie go noszę.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
A musi to być kasa ? Jeżeli jest to dziewczyna może coś ze złota ? Ja dostałam od swojego chrzestnego piękne złote serduszko na łańcuszku towarzyszy mi ono do dziś i zawsze będę pamiętać że z tej okazji je dostałam.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślę, że ok 200 zł. To nie komunia czy ślub.
Ale 100 zł to za mało.

Ja idę do siostrzeńca, który nie jest moim chrześniakiem i daję mu 150 zł. Zbiera na wyjazd wakacyjny. Chrzestna daje mu 200 zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry