Widok

Ile wódki ile wina

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Weselicho na okolo50 osob....ile wodki ile wina???(na oczepinach wodka jako nagroda i jeszcze brama)??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do karolka* mam 70 gości :)po 2 buteleczki dla kazdego pijacego czy nie:)wiadomo ze czesc bedzie piła winko a czesc wodeczke wiec na pewno bedzie ponad 2 piwka na głowke:)ale na pewno nie wiecej

my liczymy ( w kosztorysie !!! bo nie kupuje na razie, chyba ze befdzie jakas okazja !!! ) 0,7 na osobe, beczka piwka, 5 but. 30 but wina( 15 czerw 15 biale- to tez zawsze zejdzie jak co my wypijemy ;)) i z 3 whiky, 3 ginu... oo no chyba styknie !na 50 osob! czy za duzo??

My nie kupujemy w ogole wodki tylko moj przyszly tesc rozrabia spirytus i robi przepyszne wodki smakowe: porzeczkowa, cytrynowke i miodowke. Na shotsy najlepsze!
I liczymy tez jakos gora litra na glowe, bedzie nas 75 osob, wiec i tyle flaszek. Wiadomo, ze nie wszyscy pija wiec i na bramki i na turnieje wystarczy.
Poza tym pare butelek wina i piwo obowiazkowo (tez do dzika!!)

Ja tez lubie kolorowe wódki ale wiesz ze moze byc tak ze nie bedzie kazdemu smakowac.Albo tak ze wszytskim zasmakuje jedna i co z reszta?

ja juz niewiem ile tego brac.jak sie dowiedzili ile wódki chcemy to sie przerazili.na 70 osób 100 litrow w tym poprawiny.naprawde tak duzo??wiadomo ze sotanie i troche sie rozda.ale mowili ze chyba do lipca bedziemy pic.

Nie przeprasam za bledy
No to moglby byc problem :) Ale jakos sie nie martwie. Oczywiscie bezsmakowa tez bedzie, wiec jakos sobie poradzimy!

my na wesele okolo 55 osob z poprawinami mamy 100 butelek wodki.. kupimy jeszcze wino ale juz nie duzo.. co sądzicie o tej ilości wydaje mi sie ze i tak połowa nam zostanie.. ale warto miec troche wiecej bo po weselu wiadomo ze kazdych gosci w domu wypada poczęstować wódką weselką

Ja ogolnie jestesm przerazona....wszyscy maja wiecej niz ja...czyli trzeba isc i dokupic...wydatki wydatki i tylko pieniadze uciekaja.boje sie ze wszstkiego nam zabraknie...z nerwow pije juz weselne wino heheh

ee no nie daj sie zwariowac .. zawwze sie tak wydaje a potem całe kartony zostaja .. my za to kupilismy wiecej bo mi sie wydawało ze poczatkowa umowiona liczba to za mało i teraz załuje .. w sumie moj mężczyzna miał racje chcąc mniej bo teraz jak licze to nam chyba z połowa zostanie :| a z kosztami też niestety musimy sie liczyc

do góry