Widok

Ile za DJ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie,

Poszukuje na wesele DJ'a, ale nie mam pojęcia jakie są teraz ceny. Dostałam kilka ofert, które kształtują się od 2200-2500. Jak to u Was wygląda??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ceny ksztaltuja sie od 1500-3500 nawet 4 tys
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
1,5 roku temu nas to kosztowało po zniżce 1700 zł za dwójkę DJ'ów (byliśmy bardzo zadowoleni). DJ'e przeprowadzali również konkursy (ale nieobciachowe). Wszelkie szczegóły (także odnośnie konkursu- jakie itd.) ustaliliśmy wcześniej. Polecam dokładnie sprawdzić z kim mamy do czynienia (np. przykładowy film z wesela, które przeprowadzał dany DJ, lista utworów itd.)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszyscy dje nad którymi się zastanawiałam kosztowali 2 000 zł - 2 800 zł. Ja mam akurat za 2 000 zł, ale kryterium nie była cena tylko jakość usługi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja siostra też płaci 2000 za DJ, ale uważam że to przegięcie :) ale cuż DJ tak sie cenią, a młodzi tyle płacą,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
1200 zł
1800 zł

czyli mówicie ze 2000 to przesadna cena?
kurcze mam teraz wątpliwości a juz prawie sie zdecydowalismy...
1200 zł za wesele bez poprawin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja płacę 1700 zl bez poprawin :)
my 1500 zł bez poprawin.
Pan Karol bardzo rzeczowo podchodzi do sprawy ;)
djnatwojewesele.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
my za wesele w 2012 roku, w piatek bez poprawin placilismy 3000 (dj + wodzirej)
stwierdzilismy, ze muzyka jest jedna z najwazniejszych rzeczy na weselu i nie warto na tym oszczedzać.

Osobiscie za ta kwote spodziewałam się czegoś więcej ;)
wodzirej zdecydowanie bardziej podobal mi sie na spotkaniach niz na weselu na zywo.

Kolezanka placila 1400 za swojego (wesele bez poprawin w sobote w 2012 r) - wygladal srednio, nie mowil "R" ;) no i ogolnie byl lekko "prostacki".

ogolnie 2 tys nie wydaje mi sie jakas wygorowana ceną zwłaszcza jeśli to jakiś DJ z polecenia, albo który sami widzieliście jak prowadzi impreze.

kumpel na 2014 rok placi natomiast 3500 (1 osoba, weslee w sobote , bez poprawin)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
3500 tys. za jedną osobę?

Rety, toż to muza puszczana z komputera. Masakra z tymi cenami. Ja płaciłam w 2012r. 2600 za zespół 3-osobowy. Widzę, że DJ cenią się ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
2800zł

dziewczyny ale dobry DJ to nie samo odtwarzanie muzyki...
to prowadzenie całej imprezy, rozkręcenie towarzystwa, zabawy itd...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To proponuję przygotować "playlistę" i postawić laptopa - będzie taniej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bez obrazy dla DOBRYCH zespołów...

Nie rozumiem - skoro DJ (oczywiście DOBRY DJ) robi to samo co zespół, tyle że w pojedynkę (nagłośnienie, oświetlenie, zapewnienie oprawy muzycznej i to bez fałszowania, prowadzenie oczepin i konkursów, wznoszenie toastów, czuwanie nad gośćmi i ich "potrzebami") - dlaczego miałby za to brać mniej pieniędzy niż zespół??? Wykonuje robotę za "ekipę od muzyki" i za "ekipę od muzyki" powinien kasować.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja płacę 2500 + 300 poprawiony za Dja - wodzireja.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam w czerwcu 2014 i mamy super dj (gra np. zawsze w Falko z Rumi) za 1500 bez poprawin.
dla mnie to też przegięcie. Na przykład zespół tak samo jak DJ prowadzi imprezę, tylko, że tam wypada 800-1000zł./osobę a DJ bierze drugie tyle.
DJ to najlepsza fucha na weselu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tom - jeśli to według Ciebie takie łatwe i super, to sam pobaw się w DJ'a.
Zresztą kto ceni dobrą muzykę i prowadzenie na poziomie - nie będzie oszczędzał. My nie wpraszamy się na wesela - nikt z Dj's nie obrazi się, jeśli młoda para przyniesie jamnika i z niego popuszcza muzykę. Będzie taniej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry