Widok

Ile za pracę niani?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zwracam się z pytaniem do rodziców, którzy mieszkają na Stogach. Ile bylibyście w stanie zapłacić niani za miesiąc pracy? Czy byłaby to stała pensja czy może na godziny? Czy zgodzilibyście się na opiekę łączoną? Co należałoby do obowiązków niani?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli chodzi o opieke za godzine to ok 10zł no i w zależności ile godzin.obowiązki karmienie,zabawa,spacer,A co szukasz opiekunki ze Stogów czy sama szukasz pracy?
image

Jestem nianią, ale nie szukam pracy na pełny etat, ewentualnie czasem na godziny. Nie pracuję na Stogach.
Haaa 10 zł...ciekawa jestem ,kto z rodziców zapłaci niani taką stawkę..??tymbardziej ze Stogów.Stawki orientacyjne w Trójmieście (i nie tylko) można sprawdzić na niania.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
myślę że minimum to 7zł /h+ ZUS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
NN myślisz,że 10zł za godzinę to dużo? Jak masz ruszyć się z domu, dojść do dziecka i jeszcze wrócić co zajmuje powiedzmy 2x po 20min=40 i powiedzmy masz przyjść na godzinę czy dwie to chciałabyś pracować za 5zł? My płacimy naszej niani 10zł za h(jeśli opieka jest na godziny).
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat na niania.pl nie ma ofert ze Stogów, więc bądź łaskaw najpierw sprawdzić, zanim coś chlapniesz ;)

Ja za opiekę na godziny nie wzięłabym mniej niż 10zl/h.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jako studentka, czyli zero profesjonalizmu, dostawałam za pilnowanie dziecka badz dwoch, jak rodzice szli do opery kina itp. 50 zł - a musialam je polozyc spac, i siedzialam i tv oglądalam...bylo to kolo 6 lat temu za 4 max5 godzin, przewaznie 19-23

Mi się wydaje, ze praca niani jest jak każda inna, dlaczego ma być gorzej opłacana, wrecz przeciwnie, pilnuje najwazniejszych "rzeczy" w domu. To jest jak z ochrona, jak Cię nie stać to nie wynajmujesz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Otóż to, ale nie wszyscy to rozumieją.

I jeszcze jedno pytanie do rodziców:
na ile się orientujecie w ustawie żłobkowej? Zatrudnilibyście nianię na takich zasadach?
Podbijam :)
ja mam fajna dziewczyne ktora pilnuje mi 2 dzieci i place jej 15 zł na godzine czasem w sobote od 21 do mojego powrotu to płace jej 150 zł i wcale nie wydje mi się to jakos nie wiadomo jak duzo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukuje-opiekunki-do-3-letniego-chlopca-dorywczo-ogl4777915.html

Proszę tu realny dowód ile obecnie proponują rodzice opiekunce na Stogach.I nie jest to napewno stawka 10 zł. Wiem ,że to jest jedno ogłoszenie ,ale jedno z nielicznych , gdzie proponowana stawka to właśnie 5-7 zł.
Ja pracuję na Stogach i mam stawkę 10na godz. pracuje 3 razy w tyg po 6 godz.Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam super nianie. Moje dziecko jest przeszczesliwe i płace 5 zł/h . na Stogach oczywiscie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Byś się wstydziła przyznawać ,że tak nisko cenisz opiekę i bezpieczeństwo twego dziecka...jednym słowem czysty wyzysk za taką kasę...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja mam nianię dorywczo i płacę jej 15zł/h i nie uważam że to dużo za solidną opiekę nad dzieckiem. Zwłaszcza tak jak ktoś wcześniej pisał że to jest opieka dorywcze i tylko na parę godzin więc nikt po 5 zł nie przyjedzie. Co innego jak to jest niania na stałę wtedy 15zł za godzinę bym nie dała ale to inna opcja
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak zatrudniłabym, myślę o tym poważnie, ale nie wiem czy są chętne nianie?
ja opiekowalam sie dziecmi(* dwojka) za 5 zł na h i wiecej tego bledu nie popelnie,chcialam dac dzieciom duzo zabawy,opieki,ale rodzice zbzikowali,dluga historia.obecnie szukam rowniez dziecka pod opieke ale pol etatu lub dorywczo....
uwazam ze za jedno dziecko te 6-7 ,musi byc,plus kasa na jedzenie dla dziecka
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez mam nianie, ktorej place 5 lz za godzine nad 3-latkiem,
to znajoma znajomych.dziewczyna mi powiedziala, jak to sie zrazaila, gdy zatrudnila sie do opieki nad dwojka dzieci, mialo byc 10 zl za godzine. po miesiacu uslyszala,ze zle sie opiekowala dziecmii( wczesniej nie bylo zastrzezn) i z lachy jej dadza 500 zl. ku przestrodze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja placilam 800 zl za jednego syna niani na Stogach, obie bylysmy zadowolone, stawke zaproponowala niania nie ja.
oprocz tego przynosilam codziennie oczywiscie jedzenie dla syna i wszystko co potrzebne, bo opieka jest u niani w domu

teraz ta sama niania opiekuje sie synkiem mojej przyjaciolki i rowniez chciala 800 zl.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry