Widok
NN myślisz,że 10zł za godzinę to dużo? Jak masz ruszyć się z domu, dojść do dziecka i jeszcze wrócić co zajmuje powiedzmy 2x po 20min=40 i powiedzmy masz przyjść na godzinę czy dwie to chciałabyś pracować za 5zł? My płacimy naszej niani 10zł za h(jeśli opieka jest na godziny).

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
Ja jako studentka, czyli zero profesjonalizmu, dostawałam za pilnowanie dziecka badz dwoch, jak rodzice szli do opery kina itp. 50 zł - a musialam je polozyc spac, i siedzialam i tv oglądalam...bylo to kolo 6 lat temu za 4 max5 godzin, przewaznie 19-23
Mi się wydaje, ze praca niani jest jak każda inna, dlaczego ma być gorzej opłacana, wrecz przeciwnie, pilnuje najwazniejszych "rzeczy" w domu. To jest jak z ochrona, jak Cię nie stać to nie wynajmujesz
Mi się wydaje, ze praca niani jest jak każda inna, dlaczego ma być gorzej opłacana, wrecz przeciwnie, pilnuje najwazniejszych "rzeczy" w domu. To jest jak z ochrona, jak Cię nie stać to nie wynajmujesz
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukuje-opiekunki-do-3-letniego-chlopca-dorywczo-ogl4777915.html
Proszę tu realny dowód ile obecnie proponują rodzice opiekunce na Stogach.I nie jest to napewno stawka 10 zł. Wiem ,że to jest jedno ogłoszenie ,ale jedno z nielicznych , gdzie proponowana stawka to właśnie 5-7 zł.
Proszę tu realny dowód ile obecnie proponują rodzice opiekunce na Stogach.I nie jest to napewno stawka 10 zł. Wiem ,że to jest jedno ogłoszenie ,ale jedno z nielicznych , gdzie proponowana stawka to właśnie 5-7 zł.
Ja mam nianię dorywczo i płacę jej 15zł/h i nie uważam że to dużo za solidną opiekę nad dzieckiem. Zwłaszcza tak jak ktoś wcześniej pisał że to jest opieka dorywcze i tylko na parę godzin więc nikt po 5 zł nie przyjedzie. Co innego jak to jest niania na stałę wtedy 15zł za godzinę bym nie dała ale to inna opcja
ja opiekowalam sie dziecmi(* dwojka) za 5 zł na h i wiecej tego bledu nie popelnie,chcialam dac dzieciom duzo zabawy,opieki,ale rodzice zbzikowali,dluga historia.obecnie szukam rowniez dziecka pod opieke ale pol etatu lub dorywczo....
uwazam ze za jedno dziecko te 6-7 ,musi byc,plus kasa na jedzenie dla dziecka
uwazam ze za jedno dziecko te 6-7 ,musi byc,plus kasa na jedzenie dla dziecka
ja tez mam nianie, ktorej place 5 lz za godzine nad 3-latkiem,
to znajoma znajomych.dziewczyna mi powiedziala, jak to sie zrazaila, gdy zatrudnila sie do opieki nad dwojka dzieci, mialo byc 10 zl za godzine. po miesiacu uslyszala,ze zle sie opiekowala dziecmii( wczesniej nie bylo zastrzezn) i z lachy jej dadza 500 zl. ku przestrodze.
to znajoma znajomych.dziewczyna mi powiedziala, jak to sie zrazaila, gdy zatrudnila sie do opieki nad dwojka dzieci, mialo byc 10 zl za godzine. po miesiacu uslyszala,ze zle sie opiekowala dziecmii( wczesniej nie bylo zastrzezn) i z lachy jej dadza 500 zl. ku przestrodze.
ja placilam 800 zl za jednego syna niani na Stogach, obie bylysmy zadowolone, stawke zaproponowala niania nie ja.
oprocz tego przynosilam codziennie oczywiscie jedzenie dla syna i wszystko co potrzebne, bo opieka jest u niani w domu
teraz ta sama niania opiekuje sie synkiem mojej przyjaciolki i rowniez chciala 800 zl.
oprocz tego przynosilam codziennie oczywiscie jedzenie dla syna i wszystko co potrzebne, bo opieka jest u niani w domu
teraz ta sama niania opiekuje sie synkiem mojej przyjaciolki i rowniez chciala 800 zl.