Widok

Imię dla synka Filip? Popularne?Ładne?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zamierzam tak dać na imię synkowi, Filip. Czy aktualnie dużo jest Filipków?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zajrzyj do rankingów imion-są co roku. Mi sie wydaje, że imię jest w użyciu ale wątpię byś w przedszkolu 4 Filipow spotkała. Imię ładne sama nad nim myślałam ale mam dziewczynke
Imię ładne i od kilku lat popularne - ale niestety każde dziecko o tym imieniu, które znam jest nadpobudliwe i trochę "szajbnięte" :) Nie nazwałabym tak swojego synka....Tak jak nie nazwałabym też Mikołaj... Ale to wyłącznie moje subiektywne spostrzeżenia - wiesz, wyjątek potwierdza regułę, więc może Twój Filip by przełamał tą złą passę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
A co masz do imienia Mikołaj ?
Dawaj "Dżejk" - albo "Endriu" - bardzo popularne i ładne...
Polecam również "Judżin" albo "Dżordż"...

A serio...
Spisz sobie imiona które Cię interesują - poza Filipem polecam Piotr, Michał, Łukasz, Marek, Krzysiek, Paweł - dorzuć jakieś inne...

Idź do empiku, kup kostkę K4/6/10/12/20 - ile imion wypisałaś...

I rzucaj...

Chyba, że chcesz zniszczyć dziecku życie to dawaj te pierwsze ;)
Mój syn będzie miał wtedy niezłą pompę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mi imie sie podoba ale tez wszystkich Filipow ktorych znam laczy nadpobudliwosc wiec jak dla mnie odpada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja miałam w klasie Filipa, nie był nadpobudliwy, teraz jest fajnym przystojnym, dorosłym:) Po za nim nie znałam innego Filipa, wiec imię mi się bardzo dobrze kojarzy.
Nadpobudliwe to są Adriany- serio co jeden to gorszy, znałam ich sporo. Choć czy to tak jest na prawdę? Ale skojarzenia są, tego się nie uniknie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi się podoba i nie mam z tym imieniem żadnych złych skojarzeń ...w ogóle nie wierzę aby imię wpływało na nasz charakter
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (21 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Czy da sie wyzyc za 2000 zl (47 odpowiedzi)

Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc....

do góry