Widok
Imię ładne i od kilku lat popularne - ale niestety każde dziecko o tym imieniu, które znam jest nadpobudliwe i trochę "szajbnięte" :) Nie nazwałabym tak swojego synka....Tak jak nie nazwałabym też Mikołaj... Ale to wyłącznie moje subiektywne spostrzeżenia - wiesz, wyjątek potwierdza regułę, więc może Twój Filip by przełamał tą złą passę ;)
Dawaj "Dżejk" - albo "Endriu" - bardzo popularne i ładne...
Polecam również "Judżin" albo "Dżordż"...
A serio...
Spisz sobie imiona które Cię interesują - poza Filipem polecam Piotr, Michał, Łukasz, Marek, Krzysiek, Paweł - dorzuć jakieś inne...
Idź do empiku, kup kostkę K4/6/10/12/20 - ile imion wypisałaś...
I rzucaj...
Chyba, że chcesz zniszczyć dziecku życie to dawaj te pierwsze ;)
Mój syn będzie miał wtedy niezłą pompę ;)
Polecam również "Judżin" albo "Dżordż"...
A serio...
Spisz sobie imiona które Cię interesują - poza Filipem polecam Piotr, Michał, Łukasz, Marek, Krzysiek, Paweł - dorzuć jakieś inne...
Idź do empiku, kup kostkę K4/6/10/12/20 - ile imion wypisałaś...
I rzucaj...
Chyba, że chcesz zniszczyć dziecku życie to dawaj te pierwsze ;)
Mój syn będzie miał wtedy niezłą pompę ;)
A ja miałam w klasie Filipa, nie był nadpobudliwy, teraz jest fajnym przystojnym, dorosłym:) Po za nim nie znałam innego Filipa, wiec imię mi się bardzo dobrze kojarzy.
Nadpobudliwe to są Adriany- serio co jeden to gorszy, znałam ich sporo. Choć czy to tak jest na prawdę? Ale skojarzenia są, tego się nie uniknie.
Nadpobudliwe to są Adriany- serio co jeden to gorszy, znałam ich sporo. Choć czy to tak jest na prawdę? Ale skojarzenia są, tego się nie uniknie.