Widok

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko

Pruszcz Gdański Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej

moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod Lipami w Łęgowie w ramach "Wieczoru z kuchnią grecką" byliśmy dogadani z lokalem że tort swój, wódka i napoje od nich ale dziś Pani zadzwoniła i odwołała. Podejrzewam że z powodu braku zainteresowania tą imprezką. No i klops. 17 osób zaproszonych na najbliższą sobotę, moja mama nie chce odwoływać gości tylko szybko coś gdzieś zorganizować tylko gdzie ?

Macie może jakieś pomysły ? najlepiej aby było ciekawie, tanio i smacznie :) heh Z góry dzięki, Karolina
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Malinowy ogród? Może i nie super tanio,ale fajnie i smacznie :)
image
w pruszczu w safirze wiem ze robią różne imprezy...nie wiem jakie masz oczekiwanie i co planujesz, ale jedzonko mają tam super...bo robiłam chrzciny 2 razy
i co znaczy "najlepiej żeby było ciekawie"?? :)))))
nie wiem może Kozi Gród?
No albo ten malinowy ogród.
poza tym w wielu miejscach robia takie imprezy tematyczne więc pewnei coś znajdziecie:)
image image

aaa, pewnie Ci chodzi o takie tematyczne....to nie...safir odpada, tam to dobry obiadek albo imprezka "nocna" na więcej osób..ale bufetów takich nie mają:)
U Michele, Kasprowicza 34a, pyszne jedzonko, sympatyczna obsługa i cenowo ok. Knajpka prowadzona przez włocha i włoskie jedzenie, makarony itp, ale i polskie obiady też mają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mogę polecić restaurację w bukowym lesie na stadionie lekkoatletycznym w Sopocie. http://www.restauracjawbukowymlesie.pl/
Mają smaczne jedzonko, super obsługę.
o tak malinowy ogród przyrządza pyyyyyyyyyyszne jedzonko ale to nie na nasz budżet :(

ciekawie tzn z jakimiś atrakcjami ale już się nie łudzę na coś takiego. Np na tym wieczorze z kuchnią grecką miał wystąpić tancerz, rodowity grek ;) do tego wiadomo kuchnia grecka, różne wina, dj, zdjęcia z imprezy i to tylko 70zł od osoby
Myślałam o imprezie urodzinowej na kręgielni ale mojej mamie ten pomysł nie przypadł niestety do gustu ;>
image
W malinowym ogrodzie np. piatek z muzyka na zywo to koszt 85zl od osoby. Zawsze mozna potanczyc, jedzenia mnostwo-mysle za na prawde warto, a chyba trudno znalezc cos taniej jesli zalezy Ci na jakosci. Pani menager to nasza "forumka" warto zadzwonic i podpytac. Ja juz wielokrotnie korzystalam i na pewno jeszcze skorzystam.
U Stolema Ostrzyce
W brzeznie w Bomie lub w Villi Pascal
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image

Zdecydowanie warto wziąć pod uwagę Restaurację Akademia. Moja mama miała tam wyprawianą 50-tkę i była zachwycona. Goście również byli pod wrażeniem, nawet nie słyszeli o tej restauracji ale teraz z pewnością to się zmieni. Obłędne jedzenie rozpływające się w ustach, desery, alkohole wysokiej jakości. No i ten klimat panujący w tym miejscu. Trzeba to zobaczyć na własne oczy. Ja ogromnie polecam, dla mnie top miejsce w Warszawie.

Z Pruszcza nikt nie będzie jechał do Warszawy żeby wyprawić urodziny. Post sprzed lat, ale przy okazji wspomnę, że jakby ktoś tu trafił i rzeczywiście czegoś szukał to można pojechać 5 km od Pruszcza do Dworku Admirałówka w Straszynie. Świetna sala z klimatem, niedawno otworzyli też restauracje, więc pierw można pójść "na zwiady" :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

do góry