Widok

In Vitro do skutku II

Hej! Dla zainteresowanych starających się o dzidziusia -> na forum gazety widziałam jak dziewczyny rozmawiają o nowym programie in vitro do skutku. Myślałam, że to pomyłka z zeszłorocznym, ale potem weszłam na stronkę invicty i faktycznie mają banner, że program wystartował :) Wiem, że część z Was długo czekała na ten program, więc informuję :) Uruchomili też osobną stronkę http://www.invitrodoskutku.pl gdzie jest więcej ważnych info. Przy okazji, życzę Wam wszystkim powodzenia i trzymam gorąco kciuki za te, co się zgłoszą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Udalo sie za pierwszym razem z czego bardzo sie ciesze, mimo, ze oplata byla odgórna.
Program byl na początku dość tajemniczy, ale okazal się sukcesem, ze pamietam, jak go konczylam to kobitki probowały się dowiedzieć czy można się jeszcze zapisać lub kiedy następny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super pomysł :) Sądzę, że pracownicy kliniki będą bardzo mile zaskoczeni :) Jak wspominasz Program? Możesz nam powiedzieć za którym razem się udało ? :)
Jako uczestniczka pierwszego programu bardzo sie ciesze, ze wznowili program. Daje szanse osobom, ktore nie stac na ciagłe koszta leczenia. Mysle, że Ania jest najlepszym przykladem ich sukcesu. Za jakis czas zamierzamy w urodzinki wybrac sie na Rajską podziekowac
Super, ze ruszyla druga edycja in vitro do skutku. Aby wiecej i czesciej takich akcji bylo, moze wtedy wiecej kobiet, ktore naprawde chca i sie straja o dziecko spelni swoje marzenia. Dla mnie to jest ironia losu, ze te babeczki, ktore nie chca miec dzieci bardzo szybko zachodza w ciaze, a te, ktore bardzo ich pragna niestety napotykaja na swojej drodze same klody rzucane pod nogi :(.

Inne tematy z forum Zdrowie

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry