Widok

Indywidualne ubezpieczenie dziecka

Czy ktoś z Was ma odrębną polisę NW dla swojej pociechy chodzącej do szkoły? Możecie jakieś towarzystwo ubezp. polecić? Poszukuję dobrej oferty ponieważ ta zaproponowana przez szkołę mija się z celem. Wysoka składka, mała su a odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu jakieś śmieszne.Np. złamanie kończyny 2% SU.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zielona cytryna, czy Ty zajmujesz się także ubezpieczeniem dorosłych? Pewnie tak, ale wolę zapytać. Chciałabym zmienić mojego ubezpieczyciela, bo warunki lipne itp. Gdybyś była zainteresowana przygotowaniem oferty dla mnie i mojej rodziny to proszę o kontakt. Mail iizeek@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma, OC możesz dorobić do mieszkania, tak jak Agusia powiedziała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nie masz takiego OC przy ubezpieczeniu mieszkania? Na zameldowanych domowników :) (oczywiście opcja dodatkowa)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak by to zrobic zeby w tym ubezpieczeniu bylo tez ubezpieczenie od np,szkody ktora moze wyrzadzic moje dziecko w szkole czy na podwórku?
Mała, no pewnie, że warto :) Ale ja nie jestem obiektywna, bo jestem agentem :PPP Dzwoń jeśli masz pytania :)
chcialabym wziąc ten wariant ostatni ,sadzicie ze warto?
O super. W tym roku również skorzystam :)
Teraz jeszcze dojdzie ubezpieczenie córki, która będzie chodzić do przedszkola.
Tak, on jest ważny caaaaaały rok, bez przerwy i przez cały rok moi Klienci z niego korzystają :))))

Nowa oferta dostępna jest na stronie internetowej, w zakładce "Dziecko -> NNW Szkolne". Mamy dostępną nową opcję pobytu w szpitalu w wyniku choroby - jeśli dziecko trafi do szpitala z powodu innego niż nieszczęśliwy wypadek (rotawirus, zapalenie płuc, zapalenie wyrostka, itd.), jeżeli spędzi tam więcej niż 4 dni, otrzyma świadczenie za każdy dzień, max. do 30 dni w roku.

W razie pytań piszcie śmiało na mój adres e-mail: abaran(małpa) bezpieczny . pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za miesiąc znowu będę czegoś szukać...
Cytrynka czy z Twojego kodu w tym roku tez mozna skorzystac albi czy jest jakis inny? ;) bo chyba czas wykupic na kolejny rok :))
:)))))
Dzieki. Tez skorzystalam z kodu
Wykupiłam w szkole ubezpieczenie ale ono do bani a nie miałam czasu szukac. Dodatkowo wykupie jak Agusie wariant V
Basiula - wejdź na ich stronie w "NNW Szkolne", wybierz szczegóły oferty dla żłobków i przedszkoli i wszystko tam masz :) zakładka "Warunki ubezpieczenia" :) możesz tam też wybrać/zobaczyć tabelę uszczerbków i wzór polisy.

Również dziękuję za kod ;) My mamy zniżkę, a Ty klientów ;)
Wszyscy zadowoleni ;)

Wybrałam wariant V dla szkół ;)

Greenka - też jako jedyna na zebraniu chciałam znać warunki ubezpieczenia ale wychowawczyni nic więcej nie wiedziała (tylko, że dobrowolne i 40zł).
Jedna Mama mówiła, że u starszego dziecka było to ubezpieczenie na raptem 13000zł. Śmiech na sali jak dla mnie...
Dzięki za pomoc :) Oferta jest kusząca. ZielonaCytryna - czy możesz przesłać na maila jakieś OWU dotyczące ubezpieczenia dla przedszkolaka?

garpik@wp.pl
Asiunia, warunki umowy określają, że ubezpieczeniem może być objęte dziecko, które uczęszcza do żłobka lub przedszkola.

Dziewczyny, wielka buźka :)
Witam.
Mam pytanie,czy córkę 4 i pół letnią,która póki co nie uczęszcza do żadnej placówki mogę ubezpieczyć tymi wariantami dla przedszkolaków ?
Z góry dziękuję za informację.
Pozdrawiam.
Tylko pisz bez kropek w bezpieczny, napisalam tak tylko dlatego ze jak pisalam normalnie to nie chcialo dodac mojego posta na stronie - byl komunikat o nieodpowiedniej tresci posta
Wchodzisz na stronę Bezpieczny.pl
Na górze po lewej masz NNW szkolne, klikasz
Potem szczegóły oferty i wybierasz pakiet, który ci odpowiada.
Klikasz kup on line i wypełniasz formularz.
To wszystko
Ale gdzie to się wchodzi? :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry