Widok

Inne fora dyskusyjne

Ostatnio dość znaczenie zaabsorbowało mnie forum interii i trochę mniej jestem na trójmiejskim. Nie chodzi o to żeby było lepsze, bo nie jest, ale za to ileż tam żywiołowości. Nie jestem typem człowieka rozgardiaszu, ale można wyżyć i to jak. Chyba czasami tego mi trzeba. A tak apropos, korzystacie z innych for dyskusyjnych? Tak pytam niezobowiązująco. A i reklamy też nie robię, broń boże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nic nie wiem. I nic nie umiem.
Nie sadze aby cos sie zmienilo.
Wracam szorowac tzw kibelek.
Ach ten kamuflaż :-))))
Panie M. Kiedys dawno temu cos wiedzialam i cos umialam i wtedy ciagle ktos cos ode mnie chcial bo umialam i wiedzialam. Ale z wiekiem zapomnialam. Wszyscy wiedza ze nic nie wiem wiec niczego nie oczekuja od kogos kto nic nie wie.
chyba sie zaplatalam. To przez opary domestosu.
Nie wiem czy doszoruje ten kibel, bo przypomina toalete publiczna z czasow PRL. Wszystko przez chory palec. Przeciez nie moglam sprzatac
Vi. Może nie uwierzysz, ale dla mnie takie szlajanie się po innych forach sporo mi dało. Dla siebie pewne korzyści jednak odniosłem. Czasem jest tak, że człowiek potrzebuje trochę krytyki, by za wysoko nie wzlecieć, jakiegoś kopa w zadek, by zejść na ziemię i zobaczyć kim się jest. Mówię poważnie - moje nastawienie uległo zmianie i myśle, że na lepsze (oby tak było).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Leniuszek znaczy???
Nie dawać albo dawać mało, za to brać po kokardę? :-)))
Jak ktos daje, to nie bede grymasic.
Wezmę.
A jak nie daje to niech się zastanowi, czy by nie chciał dać :-)))
Kobiałki są urocze i takie .... miętkie :-)))
Zdecydowanie lepiej jest się spotkać z ludźmi na żywo i móc z nimi wymieniać poglądami jak latać po portalach i żyć wirtualnie ;) W rzeczywistości okazuje się że niektórzy nie umieją nawet ze sobą rozmawiać i wolą ukrywać się za adresem IP i nie wystawiać się na ewentualną krytykę czy wymianę poglądów. Smutne że wybiera się raczej poklepywanie po plecach... Ale to i tak działa tylko do czasu ;]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A męzczyzni tacy męscy, twardzi macho. I potrafia tak madrze podejmowac decyzje. a co najwazniejsze szybko. Np w takiej knajpie podchodzi kelnerka a meski mezczyzna juz wie ze chce piwo. A kobieta patrzy w karte ma ktorej ma 50 roznych napojow do wyboru i tragedia. Co wybrac?
Zawsze kawę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie cierpie kawy. Nawet za zapachem nie przepadam. wiec nadal problem co wybrac.
O, ktoś też nie lubi kawy ;)

Herbatkę? Sok z wyciskanych owoców? :)
herbaty prawie wszyskie, z mieta na czele, soki wiekszosc, byle nie te geste ze sklepow, wode gazowana, czekolade, itd Wiec wybor jest spory.
i home made piwo owocowe :-)))
W takim razie trzeba już w domu się zdecydować, na co się ma ochotę i wtedy będzie prościej ;) Dawno nie piłam gorącej czekolady i z chęcią bym się wybrała tam, gdzie podają dobrą :)
Ponti....moje serce pozostanie na forum:)bardzo polubiłam to miejsce i nadal ciekawią mnie ludzie stąd więc będzie dobrze;):D
Anna i Manson...nie wiem czy zauważyliście ale właśnie dociągnęliście do mety gdzie figuruje napis "Kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa";)...a ja jestem ciągle zdziwiona,że potrafimy się dogadać,nawet pokochać,czy to nie cud?:)))
@ sam, pewnie miałbyś rację, gdyby nie fakt, że nie oczekuję poklepywania po plecach, bo na tym mi nie zależy. Natomiast nie każdy ma takie możliwości by spotykać się w realu - np. odległości, choroby, niepełnosprawność bądź jeszcze jakieś inne przyczyny, więc spotkania wirtualne okazują się być jedną z takich możliwości. Nie chciałbym Cie irytować, ale Twój tok myslenia zachacza o tzw. wykluczenie cyfrowe.
Myslę, że przydałoby Ci sie trochę więcej tolerancji. Ale cóż, masz prawo do takiego zdania.
Bezalkoholowe oczywiscie tylko i wylacznie.
Dobra czekolade pilam z synami ale zaponialam gdzie. To byla biala czekolada z malinami.
To forum jest dzis super. Nie moge sprzatac bo sie zasiedzialam.
Jutro będzie na śniadanie.
Z goframi z musem truskawkowym.
Z moich truskaw.
Biała czekolada z malinami...bosskie...się rozmarzyłam...

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (292 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (205 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Biżuteria jako prezent? (42 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

do góry