Widok

Inne fora dyskusyjne

Ostatnio dość znaczenie zaabsorbowało mnie forum interii i trochę mniej jestem na trójmiejskim. Nie chodzi o to żeby było lepsze, bo nie jest, ale za to ileż tam żywiołowości. Nie jestem typem człowieka rozgardiaszu, ale można wyżyć i to jak. Chyba czasami tego mi trzeba. A tak apropos, korzystacie z innych for dyskusyjnych? Tak pytam niezobowiązująco. A i reklamy też nie robię, broń boże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasssssssssne:-)))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No mówiłeś, ale to w żadnym razie nie było złośliwe :)
Jakby złośliwość miała skrzydła ....
A mówiłem już.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
15 lat, ciekawe, czy Forum przewiduje jakieś nagrody dla zasłużonych Forumowiczów? :)
Manson wylewa swoje żale tylko na trójmieście.
Czasem walnie felietonik tu lub tam, ale to przeważnie pod inną xywą.
Kiedyś Manson żył na rumianku, ale rumianek zdechł.
No i od 15 lat jest tutaj.
Z drugiej strony Manson nie widzi się takim guru, żeby zaśmiecać swoimi wypocinami więcej niż jedno forum.
No i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba najlepsze są fora skupiające ludzi o podobnych zainteresowaniach lub znajdujących się w podobnej sytuacji. A gdy chcę się wyżyć to idę sobie pobiegać.
To są jeszcze jakieś inne fora? ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (243 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry