Widok

Inne fora dyskusyjne

Ostatnio dość znaczenie zaabsorbowało mnie forum interii i trochę mniej jestem na trójmiejskim. Nie chodzi o to żeby było lepsze, bo nie jest, ale za to ileż tam żywiołowości. Nie jestem typem człowieka rozgardiaszu, ale można wyżyć i to jak. Chyba czasami tego mi trzeba. A tak apropos, korzystacie z innych for dyskusyjnych? Tak pytam niezobowiązująco. A i reklamy też nie robię, broń boże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba być czujnym,myślisz,że masz człowieka przy sobie a tu kurcze kosmita;)
A propos kosmitki - co się dzieje z Kosmitką? Miała zmieniać miejsce zamieszkania i długo już nie zagląda na Forum. Wiecie coś więcej?
Przekazywanie informacji stricte osobistych lub prywatnych poprzez forum jest nieetyczne.
Doszły mnie słuchy że ma się dobrze ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie są ale jak się zbyt dużo czasu poświęca na takie fora to już nie starcza czasu ani energii na znalezienie innych;)

Odpowiadałam Darkowi ale coś nie wyszło ech!
Sam, o zmianie miejsca pisała na Forum kilkakrotnie, zatem ja nie zdradzam żadnych szczegółów z życia prywatnego. Ciekawa jestem, jak rozwiązała problem ze swoimi zwierzakami - o problemie też wspominała nieraz.
Dzięki za info :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A to ok 👌 nie wiedziałem że o tym wspominała ale i tak lepiej zapytać ja osobiście... Tak myślę ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Sam , masz rację , zgadzam się z Tobą , jeśli ktoś nie chce się spotykać , to zawsze znajdzie powód.. Jeśli ktoś nie chce poświęcić mi realnie trochę czasu , wymyślając jakieś błahe powody.. no cóż , to jest dla mnie znak , że kontynuacja takiej znajomości nie ma najmniejszego sensu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wino grzane tak ale na pewno nie z cytryną i miodem . Takie połączenie jest gorzkie.

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (71 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Grajdołki (397 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry