Widok

Inseminacja w Invimedzie w Gdyni - ktoś miał?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam'

Jestem po dwóch inseminacjach w Invikcie. Pierwsza wg mnie była wykonana zbyt wcześnie, druga zbyt późno. Chcę zmienić lekarza, ale z pewnych względów muszę ograniczyć się tylko do Gdyni, a więc pozostaje Invimed, bo w Invikcie jest tylko 1 lek. Czy któraś z Was przechodziła tam w ostatnim czasie ten zabieg? Którego lekarza polecacie? Jaki jest koszt zabiegu? pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
invimed sobie odpusc szkoda kasy lekarzy maja do bani zostaje ci jeszcze gameta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślałam, że Invimed to nowa nazwa Gamety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
invimed jest w kwiatkowskim, a gameta jest w bocznej od świętojańskiej. Gameta z pewnoscią ma lepszych lekarzy np. Skweres, Czech
imageimage
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja uważam, że Invimed w Gdyni to dobra klinika. Z sukcesem przeszliśmy tam przez ICSI dwa lata temu. Prowadził nas dr Andrzej Rogoza. Jest to lekarz z dużym doświadczeniem. Z czystym sumieniem mogę go polecić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
My mieliśmy w Gamecie raz z powodzeniem Nasz skarb ma ponad 3 latka :-) poleca dr Śliwińskiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja koleżanka umówiła się do Invimedu, bo mają problem z mężem z niepłodnością. Chcą iść na konsultacje aby lekarza aby w końcu ktoś im pomógł. Wybierają sie do Gdyni, musze jej powiedzieć żeby udałą się do Pana Rogozy. A od razu się udało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
podbijam wątek. może ktoś się wypowie na temat inseminacji w Invimedie lub Gamecie?
Szczerze polecam dr. Skweresa z Gamety w Gdyni.
Miałam u niego 2 inseminacje, a Maciuś ma już 2,5 roku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam porównanie bo miałam in vitro i w gamecie i w invimedzie, gameta super, invimed tragedia, leki nie wyliczone, wydajesz kasę niepotrzebnie bo zostają, lekarka kompletnie nie kojarzy ciebie choć przychodzisz tam często, bardzo nieprofesjonalne babki w rejestracji; zresztą jak coś to pisz na maila: marta.michalak66@poczta.onet.pl
Potwierdzam, mnie również leczył dr Rogoza. Wspaniały lekarz, z dużą wiedzą, ciesze się, że razem z mężem mu zaufaliśmy
no ja jak wpsominałam, byłam u dr Rogozy z Invimedu, naprawdę bardzo mi pomógł, u kogo z invimedu się leczyłaś?
dr Rogoza... słyszałam o nim dość dobre opinie. Zadtanawiamy się na wyborem właśnie jego. A Ciebie klisia czym przekonał?
Uwaga na Rogozę. Byłam u niego raz w Invimedzie i namówił mnie na wizyty w jego prywatnym gabinecie. Jest to naciągacz. Wydałam majątek na inseminacje u niego. Warunki tragiczne. Poczekalnia 3X3 m, w której wiecznie pełno osób. Nasienie pobiera się w toalecie, z której wszyscy korzystają. Wygląda to tak, że facet "produkuje" nasienie a co chwilę ktoś puka w drzwi do toalety. Masakra jakaś. Nie wiem jaki on jest w Invimedzie ale prywatnie nie polecam. Nasienie do inseminacji przygotowywała pielęgniarka. Oczywiście pieniądze wyrzucone w błoto, inseminacje się nie udały.W Invikcie lekarz śmiał się jak się jak mu o tym opowiedziałam.
dla mnie najważniejsze jest to, aby lekarz dobrze tłumaczył. zazwyczaj mam pełno pytań, wątpliwości.. wiesz, ja się bardzo wszystkim przejmuję, dlatego taki lekarz, z takim podejściem jest idealny dla mnie. Polecam go z czystym sumieniem :)
Joanna, jestem w szoku po tym co mówisz... ja dlatego jestem za tym, aby wybierać jednak kliniki, takie jak Invimed. Tam są pewne procedury postępowania i daje mi to większe poczucie bezpieczeństwa.
Naprawde? Aż ciężko w to uwierzyć! Dlatego nigdy nie wolno się godzić na takie "prywatne wizyty" idziesz do kliniki i masz odpowiednie standardy. Ja leczyłam się u dr Rogozy w Invimedzie i nie było mowy o takich sytuacjach.
dr Skweres i dr Czech - jak dla mnie najlepsi profesjonaliści, dobry jest też dr Śliwiński - to lekarze z Gamety
Hej ja miałam ins u Śliwińskiego, co prawda za 4 razem się udało!!!!! Gameta kiedyś chodziałm do invicty ale też do niego , polecam :)
Wg mnie kliniki są bardziej godne zaufania w tym zakresie niż prywatne gabinety. Wg mnie świadczy o tym także fakt, że w takim Invimedzie jest program ministerialny, więc klinika pewne warunki jakościowe po prostu musi spełniać.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry