Widok
Nie polecam tej firmy!!!! Po spotkaniu z przedstawicielem, który zapewniał mnie, że instalacja usług nastąpi przed Euro 2016, zamówiłam pakiet tv+internet+telefon. Po podpisaniu zamówienia Pan Jakub D., ich przedstawiciel, zapadł się pod ziemię - nie odbierał ode mnie telefonów (jak zadzwoniłam z innego nr to odebrał). Wydawało mi się, że żyjemy w XXI wieku i jakieś standardy obsługi klienta obowiązują, ale najwidoczniej Pan Jakub kieruje się pradawnym kodeksem mówiącym: zdobądź klienta a potem miej go ............ Zależało mu tylko na podpisaniu umowy, potem ma klienta w nosie. Napisałam maila do firmy - brak odpowiedzi. Zrezygnowałam z ich usług. Naprawdę nie polecam - skoro na etapie przedinstalacyjnym w karygodny sposób ignorują klienta to co będzie potem??? Szukajcie innej firmy!!!
Widzę piersszy niezadowolony klient, nie wiedzieć czemu.
W baninie wszyscy klienci którzy podpisali zlecnia, są już podłączeni albo mają dociągniety kabel, bądź czekają na dociągniecie (czasem potrzebne są zgody na przejście w drodze gminnej - na które czeka się dość długo i nie jest to już zależne od nas)
Może Pani się przedstawi? Albo chociaż adres poda.
Pozdrawiam "zapadnięty pod ziemię" p.Jakub.
W baninie wszyscy klienci którzy podpisali zlecnia, są już podłączeni albo mają dociągniety kabel, bądź czekają na dociągniecie (czasem potrzebne są zgody na przejście w drodze gminnej - na które czeka się dość długo i nie jest to już zależne od nas)
Może Pani się przedstawi? Albo chociaż adres poda.
Pozdrawiam "zapadnięty pod ziemię" p.Jakub.
Obecnie wydajność radia jest już jak najbardziej wystarczająca, dodatkowo trochę bardziej niezależna prądowo, co w takiej okolicy ma pewne znaczenie.
Nie raz i nie dwa zdarzyło mi się korzystać z netu na routerze i antenie wpiętej w UPS, za pomocą laptopa.
Sam światłowód faktycznie super, stabilność i łącza typu 50-100 Mb/s, gorzej jeśli podłączenie kosztuje tyle co 2 lata abonamentu za łącze radiowe rzędu 20 Mb/s, z podłączeniem w kwocie opłaty za 1 miesiąc.
Długo czekałem na Voltę i po prostu nie było sensu, 2 lata odpowiedzi 'miesiąc dwa i jesteśmy' :)
Nie raz i nie dwa zdarzyło mi się korzystać z netu na routerze i antenie wpiętej w UPS, za pomocą laptopa.
Sam światłowód faktycznie super, stabilność i łącza typu 50-100 Mb/s, gorzej jeśli podłączenie kosztuje tyle co 2 lata abonamentu za łącze radiowe rzędu 20 Mb/s, z podłączeniem w kwocie opłaty za 1 miesiąc.
Długo czekałem na Voltę i po prostu nie było sensu, 2 lata odpowiedzi 'miesiąc dwa i jesteśmy' :)
Pan chyba z WAVE?
Lepiej nie komentować jak się nie wie o co kaman ;)
Niektóre miejscowości nie są w dotacji, budowane są z własnych zasobów.
Osoba która pisała komenatrz czekała na podłączenie niecałe 3tygodnie (staraliśmy się wyrobić przed EURO) gdzie w umowie jest zapis 60dni.
Staramy się zawsze wykonać podłączenia jak najszybciej, ale są czasem przeszkody z którymi troche trzeba powalczyć (pozwolania, podwykonawcy, gminy etc.)
Trzeba wziąć pod uwagę że to nie montaż anteny na paśmie nielicencjonowanym.
Lepiej nie komentować jak się nie wie o co kaman ;)
Niektóre miejscowości nie są w dotacji, budowane są z własnych zasobów.
Osoba która pisała komenatrz czekała na podłączenie niecałe 3tygodnie (staraliśmy się wyrobić przed EURO) gdzie w umowie jest zapis 60dni.
Staramy się zawsze wykonać podłączenia jak najszybciej, ale są czasem przeszkody z którymi troche trzeba powalczyć (pozwolania, podwykonawcy, gminy etc.)
Trzeba wziąć pod uwagę że to nie montaż anteny na paśmie nielicencjonowanym.