Widok

Internetowa apteka - proszę o opinie.

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy robiłyście kiedyś zakupy w aptece internetowej Gemini ?
Czy jesteście zadowolone??
Widzę że maja dosyć konkurencyjne ceny w stosunku do innych aptek i dlatego zastanawiam się czy nie kupić tam kilku rzeczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłam i tam zawsze zamawiam Emolium dla małej. Jestem zadowolona.
tak, regularnie zamawiam z odbiorem w Sopocie, dostaje smsa, gdy towar jest do odebrania. Bez zastrzezen.
Ale do Gdańska musisz jechać czy dostarczają Wam do domu??
polecam-ceny niektórych produktów są o połowę tańsze, a zamawiając w internetowej nie stoisz w kilometrowej kolejce tylko ustawiasz się do okienka "odbiór osobisty zamówień z ap.internetowej".
jedziesz do oddziału apteki-wtedy masz odbiór za darmo, jak chcesz do domu to dopłacasz do zamówienia chyba 10zł
ja zawsze zaznaczam odbiór na Obrońców Wybrzeża bo mi pasuje... i wtedy za darmo.
O fajnie a ciekawe czy gdzieś w Gdyni moge odebrać??
w Gdyni nie ma. Sopot najbliżej

http://www.aptekagemini.pl/webpage/dostawa.html
na ich stronie jest wykaz aptek w których mozna odbierac
często robię tam zakupy i sama odbieram bo mam dwie ich apteki blisko. DUŻO taniej niż w doz.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ceny konkurencyjne
niestety nie mają tego czego potrzebuję :/
debridat i neosine
az dziwne
bo na stronie internetowej są chyba tylko leki bez recepty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez polecam, ceny super, mozna wylapac okazje z krotkim terminem waznosci, odbior zawsze zamawiam do apteki.
Jedyny minus - dosc dlugi czas oczekiwania na zamowienie (ok. 1,5 tygodnia), ale nie mozna miec wszystkiego.
Ja kupowałam na DOZ.pl maja duzo tansze leki niz w innych aptekach,zamawialam w necie a odbierałam w wybranej aptece, jak dla mnie super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
no nie koniecznie, ja przed chwilą sprawdzałam dwie rzeczy na gemini i doz .. i w doz każdy z tych leków 5 zł droższy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ceny maja super, ja na dostawe kurierem ok 3 dni czekam lacznie- ale i tak szybko jest- jak uzbieram że dosawa bez oplaty, lub zamowenie odbieram w aptece i wtedy bez oplaty- czas ok 24 godziny.
Oczywiscie neosine w aptece jest- ale to jest na recepte- i internetowo tego sie nie zamowi, zadnych lekow na recepte nie da rady, a w aptece oczywiscie sa
ja często kupuję w gemini. zamawiam przez internet i odbieram osobiście w gdańsku na morenie/suchaninie. polecam. ceny bez porównania do innych aptek. a czas oczekiwania za każdym razem mniej niż 24 godziny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo w glownej aptece na ul trzy lipy mozna odebrac od razu ale jak sie wybiera inna apteke to trzeba poczekac az dowioza i roznie jest- czasami 2,3 dni a czasami dluzej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Super dziękuję Wam za informacje i Wasze opinie zdecydowałam się i robię zakupy tam ale z dostawą do domku

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry