Widok

JAKĄ ,SPACERÓWKĘ WARTO KUPIĆ !!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
szukam takiej , nie typowo parasolki tylko tak aby maluszek mógł jeszcze w niej spać w razie potzeby dziekuje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podoba mi się ten wózio http://www.allegro.pl/item1084609092_wozek_magic_4_espiro_spacerowka_parasolka_w_wa.html
ja osobiscie polecam: zooper twist

jedyna wada - do kupienia tylko przez internet

http://www.allegro.pl/item1033913649_wozek_spacerowka_zooper_twist_7_7_kg_2010_wys_0.html
a ja właśnie zamówiłam ABC DESIGN PRIMO... no zobaczymy co to za cudo ... najwyżej odeślę z powrotem:)

image

image
Nikita, wlasnie ten Zooper mi sie bardzo podoba, czy Ty go posiadasz??
A czy ktoś posiada wózek inglesine espresso? bo mam zamiar taki kupić i potrzebuję opinii na jego temat.
ja miałam byłam z niego mega zadowolona. Zużyły mi się jedynie tylnie kółka. Wymieniłam i znów był jak nowy. Ma duży koszyk, jest lekka, ma rączkę poprzeczną, łatwo się trzyma przy wjeżdżaniu po schodach. Eksploatowaliśmy ją naprawdę maxymalnie przez około 2 lata. Szybko się składa, zajmuje malo miejsca w samochodzie, w pociągu mieściła się na górnych bagażnikach. Ma rozkładane siedzenie do spania. No i kupiliśmy używaną, więc już jakieś dzieciaczki w niej jeździły a i tak dała rade. Poszła dalej do kolejnego dziecka.
Dzięki mayasun, z tego co wiem to wózki tej firmy są mega dobre, tylko zastanawiam się, jak dzieciaczek zaśnie w takim wózeczku to co zrobić z nóżkami, bo jest brak podnóżka, próbowałam podpatrzyć u innych, ale brak rezultatu, bo niewiele jeździ takich modeli, bardzo proszę o podpowiedź, bo jestem zdecydowana go kupić, tylko zbieram opinię, i jeszcze jedno, gdzie mogę go kupić, bo na allegro nie ma i jaka jest cena
niestety nóżki zwisają, możesz podsunąć dziecko wyżej. Moja Młoda przekręcała się na bok i podkulała nogi. Kupisz w Mama i Ja na Grunwaldzkiej w Gdańsku cena do 500 zł. Tutaj było tez ogłoszenie jednej z forumki sprzedaje za rozsądną cene (200 zł) http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-Inglesina-Espresso-t167251,1,16.html?hl=inglesina#hl
znaleźliśmy w mama i ja fajną spacerówkę delti dot deltim jest rewelacyjna :) budka rozkładana, regulowana wysokość rączek i regulowany podnóżek

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry