Widok

JAKIEGO KOSMETYKU UŻYWACIE PROSTOWANIU WŁOSÓW ??

Jakiego kosmetyku używacie do prostowania włosów ?. Z tego co słyszałam prostownicza bardzo niszczy włosy , ale mimo to chciałabym raz na jakiś czas sobie je wyprostować i użyć ochrony . Jaki kosmetyk się u Was sprawdził ? .Dzięki za rady . Ola :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
silk tak nie do konca nadaje sie do prostowania wlosow,a bardziej do wygladzania, musisz poszukac w sklepach kosmetycznych sa prodkuty Loreal i nivea (takie ja znam, wiem,ze w polsce nie ma ich wiele) do prostownia wlsow gdy uzywasz prostownicy..silk jest dobry ale do wygladzenia wlosow po myciu lub jako koncowy efekt fryzury, to musza byc specjalne produkty do prostowania, ktore chronia wlosy przed cieplem suszarki czy prostownicy.wystarczy ze bedzie rysunek prostownicy na opakowaniu.
Opinia została zablokowana przez moderatora
aha :) , dziekuję i pozdrawiam Ola

Inne tematy z forum Moda i uroda

sklep z bielizną (39 odpowiedzi)

Czy wiecie, gdzie w Trójmieście znajdę dobrze zaopatrzony sklep z bielizną - inny niż TRIUMPH, w...

sucha skóra (75 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

do góry