Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Adam Chojnacki - opinia wątek zamknięty opis sytuacji pierwszy przegląd na 1500 dokonany w terminie pojawił się...
~Adam Chojnacki
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 24 marca 2022

Dariusz - opinia wątek zamknięty Wymieniając olej i wszelkiego rodzaju filtry (u szwagra w garażu) będę miał...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 8 marca 2022

R - opinia wątek zamknięty Masakra. Najgorszy z tego serwisu to kierownik :-( pan radosław. Facet ma...
~R
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 21 stycznia 2021

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Nie polecam oddawać tam swojego auta. Po zgłoszeniu szkody ciężko było się...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 grudnia 2019

Leszek Dziurdzia - opinia wątek zamknięty Obsługa klienta nieprofesjonalna niekompetentna nieslowna. Przez 2 miesiące...
~Leszek Dziurdzia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 grudnia 2019

serwis wątek zamknięty Może sprzedaż im idzie bo za to prowizja ale jeżeli kiedyś ktoś będzie chciał...
~klient Kia ceed`s
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 stycznia 2019

Kupno samochodu używanego wątek zamknięty W zeszłym miesiącu kupiłem w salonie JD Kulej przy ul. Chwaszczyńskiej w...
~Karol
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2018

Bardzo dobra obsługa wątek zamknięty Ja jestem zadowolony bardzo dziękuję za fachową poradę i obsługę. Moje auto...
~TT
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 czerwca 2018

Naprawa uzywanego Sportage wątek zamknięty Moja opinia na temat wykonanych prac jest dobra. Kupilem uzywanego Sportage i...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 czerwca 2017

uszkodzenia po naprawie wątek zamknięty Auto pierwszy raz oddane ze zderzakiem przednim do malowania wszystko było...
~jarek2229
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 lutego 2017

Niekompetencja i arogancja. wątek zamknięty Jak w temacie. Unikajcie serwisu jak ognia- same problemy. Auto oddawane jest...
~Bartek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 lutego 2017

KIA JD KULEJ wątek zamknięty Lubię mieć kontakt z poważnymi partnerami, a za takich z czystym sumieniem...
~Paweł
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 października 2016

Ludzki Dramat wątek zamknięty Moją przygodę z JD Kulej zacząłem od kłopotów ze skrzynią biegów. Jako, że...
~MR
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 lipca 2016

Najlepszy serwis wątek zamknięty Serwis poradził sobie z usterka, z która konkrecja miała spory problem. Ceny...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 listopada 2015

Nowa KIA CEED wątek zamknięty Jestem nowym posiadaczem kia ceed, jak dla mnie obsługa jak najbardziej ok i...
~Paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 czerwca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

15

wątków

do góry