Widok

Jagody w Rumi

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy jest szansa na znalezienie jagód w Rumi? Nie mówię o zbieraniu na sprzedaż. Wybrałabym się na spacer z moim 3,5 latkiem a przy okazji pokazała że jagody nie tylko są w sklepie. A może są inne owoce jeżyny, maliny, poziomki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok niech Ci bedzie ze mozna:))i ze jestem chora he:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja się pytam gdzie jagody i dostałam odpowiedź. Za opinie na temat niebezpieczeństwa w lesie dot. jedzenia nie umytych owoców dziękuję. Za kolejne dotyczące wścieklizny, dzikich zwierząt, kleszczy, zboczeńców itp podziękuję.

Ps. Lipunia jagody jeszcze są?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiem, wiesz bylam tydzien temu to byly, a teraz sie narazie nie wybieralismy nie bylo kiedy:(
ale zeby tak nie pobladzic to idz prosto jak juz miniesz zbychowska to prosto jakies 300m moze ale nie dalej raczej i sa takie zreby troche tez sa za ogrodzeniem po lewej str. my idziemy zawsze przez las zeby jeszcze sobie zerknac czy sa grzyby.
i tu blizej drogi bylo ich wiecej i grubsze take bo przy samym lesie marnie:((my najpierw na te marne trafilismy he a potem na lepsze:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry