Widok

JajoX

To mniej więcej podobna bzdura, jak tłumaczenie z jakiego powodu zwiększony zostanie podatek Vat na Internet.
Chociaż to jest większa bzdura. Nie tego typu wymogów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aaaaaaa....

zapomniałam powiedzieć: blurp czuje się dobrze. Mieszka dalej w zegarze, zażera kurz (ma go pod dostatkiem...) i ogólnie czuje się wyśmienicie! Rośnie jak na drożdżach. Tylko tak jakoś narzeka na brak towarzystwa. No cóż w wiek dojrzewania wkroczył i blurpicy mu się zachciewa....

marchewkowo mi...

Zobaczyłam w jednym z hipermarketów dżemik marchewkowo-pomarańczowy. Niestety. Po marchewkach tam nawet śladu nie było. Dobrze że chociaż pomarańcze lubię.

Jak smakują frytki marchewkowe? Ktoś jadł?

hmmm

oczy w słup staneły.......obudziłem się

bilbo

Babilon - tam się zdaje toczą teraz akcje wojenne?

Znalezione na sieci...

Podaję Wam ten sposób, ponieważ w moim przypadku okazał się on skuteczny w 100 %. Otóż niedawno przeczytałem artykuł w pewnej gazecie, w którym wybitny ekspert radził, jak osiągnąć spokój wewnętrzny: najlepszą drogą ku temu jest zakończenie wszystkiego, co się rozpoczęło. Proste, prawda. Rozejrzałem więc się wokoło by znaleźć wszystkie rzeczy które rozpocząłem a których jeszcze nie dokończyłem.

Dzisiaj skończyłem butelkę czerwonego wina, butelkę Jacka Danielsa, mój Prozac, pudełko czekoladek i dwa opakowania z lodami.

Nawet nie macie pojęcia, jak się świetnie czuję...

Gaja

Błądziłem
Nad ciemnymi rzekami
Przeżyłem życie
W Babilonie

Zapomniałem słów
Mojej świętej pieśni
I opadłem z sił
W Babilonie

Nad ciemnymi rzekami
o zbolałym poranku
Spędzam życie
W Babilonie.

Czas już na mnie (na nas ?) czas zapomnieć o miejscach żywych jeszcze w pamięci, czas na zmianę myśli Świata, podążam tylko Tam ...
Księżyc wzywa ....

kiwdul

Nawet w PRL-u dawano sobie doskonale radę z cenzurą, więc....

hmmm

mam te posty kiwdula skopiowane ktoś chce może poczytać?
ale jak zwykle nic nowego tam nie było....

bilbo

.......kiedy księżyc pływa nago,
a noc letnia pachnie magią,
spodziewamy się, że.........

Gajo

To miło że pamiętasz o "moim" Księżycu .... zastanawiam się tak kogo by tam ze sobą zabrać ... ?

oczywiście

nie oznacza to godzenia się na wszystko, co robią inni, ciąglego ustepowania czy też bierności

Kto praktykuje cierpliwą wyrozumiałość

ten stanowczo nie poddaje się negatywnym impulsom - (doświadczanym tu jako szkodliwe uczucia gniewu, nienawiści, pragnienia zemsty) - lecz wznosi się ponad poczucie krzywdy, nie odpłacając pięknym za nadobne.

samo pozostawienie Stworku wpisow bagginsa i wywalenie moich-swiadczy nie o praworzadnosci zarzadzajacych tym miejscem,a o ich

o... glupocie :(((
Widzisz...i nie udalo sie Stworku ... :(((

Kiwdul

ale spróbuj. Nie ugryzie, naprawdę. W dyskusji na temat idei i tego co jest słuszne a co nie niekoniecznie musisz od razu zdradzać jakichś istotnych dla Ciebie szczegółów. Można wypowiedź sformułować w ten sposób, żeby oddać myśl nie opisując jednocześnie własnego życia. A jeśli chcesz uciąć, to nie odpowiadaj. I już.

Stworku i ja ostatni raz pisze,dzis przynajmniej...Czy Ty nie mozesz zrozumiec,ze nie mam zamiaru dyskutowac z takimi ludzmi?

I przeciez w wiekszosci przypadkow pisze to za ktoryms razem..i co sie dzieje? NIC...normalne nic...bo nic do takich nie dociera hmm ja chce cos tam przerwac...a tamci dalej swoje...swoje i swoje...No i zaczyna sie...I jeszcze jedno-zadne argumentowanie w "dyskusji" o czyms, o czym nie ma sie pojecia...(czyli nie zna danej osoby)-jest bezsensownym wyczynem...Syzyfowym powiedzialbym...A tym bardziej tak sie dzieje...gdy naprawde ktos nie chce na ten temat mowic, bo np. uwaza, ze takie dialogi moga przebiegac wsrod dobrych znajomych, lub tez wsrod przyjaciol...
Wiec Stworku...zrozum choc to...i daj mi odpoczac...prosze...

Nie musisz sie tez asekurowac...nie musisz tez..."sprezac" przede mna swoich slow, by przypadkiem mnie nie urazic....Nie mam po prostu zamiaru Ciebie atakowac.... hmmm

Wpis asekuracyjny

ostatnie zdanie mojej poprzedniej wypowiedzi nie było żadną groźbą, ostrzeżeniem , tylko obserwacją. Tak piszę na wszelki wypadek.

Kiwdul

spróbuj, proszę! choć raz zbić czyjeś oskarżenia argumentami, nie nazywając oskarżyciela brzydko, ani bez mówienia że Ci się wydaje że jest on malutki, nic nie rozumiejący lub zły... Pisz o faktach, o zdarzeniach, nie wydawaj ocen. Spróbuj chociaż raz.
Bo w przeciwnym razie kończy się dyskusja, a zaczyna lokal "pod zakręconym ogonem" (czyli mięsny)

Stworku,cos Ci sie pomylilo zapewne..bo tak na pewno nie jest;nie jestem narcyzem psychicznym Stworku...ale roznica jest

tez jawny brak jakiejkolwiek akceptacji, a choc czesciowe zrozumienie lub tez brak z gory negatywnego nastawienia...
Przyklad? hmm no masz ponizej- Agentka...
Uwaza, ze jestem bezczelny, a to ona napisala dzis pewien post, ktory mowil o tej jej wlasciwosci...a nie mojej...ja jestem co prawda niekiedy do bolu szczery i zbyt spotnaniczny w tym co mowie i robie...ale na pewno nie ma to znamion samej bezczelnosci ...
To tyle wytlumaczenia, a teraz ide do ..swojej brzoskwinki(takiego owocu, bez podtekstu), zjesc ją na kolacje.Zglodnialem.Dobranoc Stworku...

Agentko...szkoda mi wiecej wyrazow(a raczej czasu)na dyskusje z toba....choc one nie sa jeszcze takie grozne...najgorzej....jakby ktos pragna ci zaufac.....Bron Boze...Tylko nie to...pa

Ps. Nowalijko hmm jestes niesamowicie szybka w odchodzeniu i przybywaniu...I...taka bezposrednia...prosta hmm ale w tym najlepszym znaczeniu...
Dobranoc Wam wszystkim...

Kiwdul

dlaczego - jak zawsze - dajesz tylko taki wybór: akceptuj mnie w pełni albo goń się?

K.NN

posądzenie mnie o bezczelność w twoim wykonaniu odbieram jak najpiękniejszy komplement....
nie mogło spotkać mnie nic lepszego jak pochwała od mistrza gatunku!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry