Widok

Jak by się tu sklonować :-)

Ponieważ to nasze forum jest istną kopalnią informacji, zwracam się do Was z prośbą-Czy wiecie może,gdzie w Gdyni mogłabym się sklonować. Swą jakże odważną decyzję uzasadniam tym,że świat jest zbyt piękny aby istniała w nim tylko jedna Otojka :-)
Poza tym pada deszcz, a ja nie jestem dżdżownicą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Ciacho............wizja drugiej tak doskonałej osoby chodzącej po tej planecie jest zbyt straszna :P
Straszne to jest pobranie krwi :-( a z pewnością niezbędne do tego celu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
absolutnie nie chciałabym się sklonować. wizja drugiej tak doskonałej osoby chodzącej po tej planecie jest zbyt straszna :P

a teraz serio... klon to tylko kopia DNA...czyli wygląd i fizjologia zostaje ta sama ale charakter zupełnie inny...więc nie wiem czy jest to warte zachodu ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (228 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (357 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

do góry