Widok
@Kocio:
Przy nadmiernej potliwości warto sobie zrobić porządne badania. Może to być symptom jakiegoś zaburzenia pracy organizmu (o podłożu np. hormonalnym albo neurologicznym).
Często jednak wystarcza schudnąć i ew. zmienić dietę.
Dosyć skutecznym środkiem farmakologicznym jest Bellergot - to taki lek uspokajający a zmniejszona potliwość jest jego działaniem ubocznym.
Niestety - nie każdy może go stosować, gdyż zaburza sprawność psychofizyczną.
Przy nadmiernej potliwości warto sobie zrobić porządne badania. Może to być symptom jakiegoś zaburzenia pracy organizmu (o podłożu np. hormonalnym albo neurologicznym).
Często jednak wystarcza schudnąć i ew. zmienić dietę.
Dosyć skutecznym środkiem farmakologicznym jest Bellergot - to taki lek uspokajający a zmniejszona potliwość jest jego działaniem ubocznym.
Niestety - nie każdy może go stosować, gdyż zaburza sprawność psychofizyczną.
Mój brat tak ma I to jest jego duży problem. Nie działajã żadne preparaty, nawet etiaxil poległ. On jest spocony minutę po wyjściu z kãpieli. Fakt że myje się 4 razy dziennie ale nie zawsze jest taka możliwość jak gdzieś na dłużej wychodzi. też kiedyś myślałam że śmierdzã osoby które o siebie nie dbajã ale czasem to jest coś nie tak z ich organizmem I co można z tym zrobić? Zaperfumować? Nie ma skutecznego sposobu
weź mnie Hal nie rozp... tatuaży;)wiesz jakie mam poglądy ,facet to facet ,krzaków nie lubię pod pachami żeby była jasność,tylko to nie jest oznaka czystości a estetyki , zreszta juz przesadzacie z tym goleniem jak widze te babki wyskubane na brwiach wymalowane czymś tam az mi ich szkoda ze sie tak oszpecaja:/ kiedy to ja jechałem autobusem albo kolejka hmm?
może wsiadają do auta i myją się w domu minimalizując załapanie grzybicy czy tez innej ciekawej choroby;),włosy pod pachami co maja wspólnego z higiena?z moda i estetyka to i owszem zapewne są faceci którym się to podoba ,nie ze jestem na NIE w tej kwestii mycia , bo na zapachy jestem wrażliwy, ale nie przesadzajcie,zaraz nieogolony facet to tez będzie brudas śmierdziel i niechluj
heheh,a po seksie?Przed?Czasami i kilka razy dziennie trzeba wziąć prysznić i cała tę pielegnacje,nie że boli,dotyczy to zwłaszcza kobiet, bo faceci mniej uzywają tych wszystkich balsamów i innych cudów.
Przecież kobiety uwielbiają dbać o siebie,a co dopiero nosić nie świeże ciuchy,my nawet jak ubierzemy coś a godzinę to już tego nie zakładamy,bo musi być wyprane,potem leży sterta ciuchów zbyt czystych by wyprać,ale z drugiej strony już tego nie ubierzemy więc i tak ląduje to do pralki.
Dobrze,że nie jestem zmuszona poruszać się komunikacją miejską,bardzo dobrze.
Jedyne co mnie naprawdę napawa wstrętem to nieogolone pachy u kobiet,brrrrrr. Kobieta powinna być wydepilowana i gładka jak pupa niemowlęcia i to codziennie,dla siebie no i nie wiadomo co się moze wydarzyć hehehe.
Przecież kobiety uwielbiają dbać o siebie,a co dopiero nosić nie świeże ciuchy,my nawet jak ubierzemy coś a godzinę to już tego nie zakładamy,bo musi być wyprane,potem leży sterta ciuchów zbyt czystych by wyprać,ale z drugiej strony już tego nie ubierzemy więc i tak ląduje to do pralki.
Dobrze,że nie jestem zmuszona poruszać się komunikacją miejską,bardzo dobrze.
Jedyne co mnie naprawdę napawa wstrętem to nieogolone pachy u kobiet,brrrrrr. Kobieta powinna być wydepilowana i gładka jak pupa niemowlęcia i to codziennie,dla siebie no i nie wiadomo co się moze wydarzyć hehehe.