Widok

Jak często się myjecie?

Jestem fryzjerką i przeraża mnie widok brudnych, śmierdzących włosów,brud za uszami i na szyi!Zdarza się to bardzo często!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Kocio:
Przy nadmiernej potliwości warto sobie zrobić porządne badania. Może to być symptom jakiegoś zaburzenia pracy organizmu (o podłożu np. hormonalnym albo neurologicznym).
Często jednak wystarcza schudnąć i ew. zmienić dietę.
Dosyć skutecznym środkiem farmakologicznym jest Bellergot - to taki lek uspokajający a zmniejszona potliwość jest jego działaniem ubocznym.
Niestety - nie każdy może go stosować, gdyż zaburza sprawność psychofizyczną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
za często tez nie dobrze jak z zębami ,swoja droga sa ludzie na których perfumy się świetnie trzymają i zapach sie utrzymuje długo na innych niekoniecznie, osobny problem to stopy choć tu dużo zależy od jakości skarpet i obuwia
Mój brat tak ma I to jest jego duży problem. Nie działajã żadne preparaty, nawet etiaxil poległ. On jest spocony minutę po wyjściu z kãpieli. Fakt że myje się 4 razy dziennie ale nie zawsze jest taka możliwość jak gdzieś na dłużej wychodzi. też kiedyś myślałam że śmierdzã osoby które o siebie nie dbajã ale czasem to jest coś nie tak z ich organizmem I co można z tym zrobić? Zaperfumować? Nie ma skutecznego sposobu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
weź mnie Hal nie rozp... tatuaży;)wiesz jakie mam poglądy ,facet to facet ,krzaków nie lubię pod pachami żeby była jasność,tylko to nie jest oznaka czystości a estetyki , zreszta juz przesadzacie z tym goleniem jak widze te babki wyskubane na brwiach wymalowane czymś tam az mi ich szkoda ze sie tak oszpecaja:/ kiedy to ja jechałem autobusem albo kolejka hmm?
Nie wsiadają do auta....jedna z Pań pędzi otworzyć sklep prosto z siłowni....i tak obsługuje;/ Bleh...

Co do depilacji to myślę, że u kobiet powinno to być obowiązkowe pod pachami...resztę zostawiam własnym decyzjom;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co powiesz o mężczyznach, którzy się depilują? To jest dopiero parodia męskości.
image
może wsiadają do auta i myją się w domu minimalizując załapanie grzybicy czy tez innej ciekawej choroby;),włosy pod pachami co maja wspólnego z higiena?z moda i estetyka to i owszem zapewne są faceci którym się to podoba ,nie ze jestem na NIE w tej kwestii mycia , bo na zapachy jestem wrażliwy, ale nie przesadzajcie,zaraz nieogolony facet to tez będzie brudas śmierdziel i niechluj
Oł maj....
Ja niestety poruszam się komunikacją i niestety...ale ochyda...nie myją się i mężczyźni i kobiety...

A np, na siłowni tylko ja idę pod prysznic po zajęciach. A reszta to co? Nie pocą się?;/ fujjjj
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
skoro już zacząłeś... :)))
> zarost na nogach Ci się podoba???

Jak napisałem powyżej: nie każdy i nie u każdej.
Ale nie zamierzam na forum szerzej rozwijać swoich damsko-męskich upodobań ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sadyl...zarost na nogach Ci się podoba??? @_@
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do autobusu wchodzi lekuśno podpity facet, na samym wejściu stojąca dziewczyna trzymająca się górnej poręczy a pod pachą zarost jak busz w Amazonii
facet stanął na wprost zarośniętej pachy i bez zastanowienia:
> dziewczynko a ta nóżka to nie za wysoko ?
;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz w tej kwestii jakieś doświadczenia ?
> Kobieta powinna być wydepilowana i gładka jak pupa niemowlęcia

Kwestia gustu.
Mi akurat zarost na rękach i nogach u kobiet się podoba (tzn. oczywiście nie każdy i nie u każdej).
A taka całkiem cakowicie wydepilowana to troszkę jak pedofilia :]
heheh,a po seksie?Przed?Czasami i kilka razy dziennie trzeba wziąć prysznić i cała tę pielegnacje,nie że boli,dotyczy to zwłaszcza kobiet, bo faceci mniej uzywają tych wszystkich balsamów i innych cudów.

Przecież kobiety uwielbiają dbać o siebie,a co dopiero nosić nie świeże ciuchy,my nawet jak ubierzemy coś a godzinę to już tego nie zakładamy,bo musi być wyprane,potem leży sterta ciuchów zbyt czystych by wyprać,ale z drugiej strony już tego nie ubierzemy więc i tak ląduje to do pralki.

Dobrze,że nie jestem zmuszona poruszać się komunikacją miejską,bardzo dobrze.

Jedyne co mnie naprawdę napawa wstrętem to nieogolone pachy u kobiet,brrrrrr. Kobieta powinna być wydepilowana i gładka jak pupa niemowlęcia i to codziennie,dla siebie no i nie wiadomo co się moze wydarzyć hehehe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
pot i dezodorant to tygryski lubią najbardziej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja daję sobie myć stopy tylko w Wielki Czwartek^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Higiena to rzecz ważna i głęboko zakorzeniona w naszej słowiańskiej tradycji.

Ja myje nogi tylko na święcie Kupały. Biegam wtedy radośnie w poszukiwaniu kwiatu paproci. Myje się również ku czci Świętowida.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsze są kobiety ! :))))

Solarium, modna bluzeczka, fryzurka ... a z pod pachy wieje aż przykro !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wypraszam sobie, myłem sie na Wielkanoc (włosy też!!!)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (330 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry