Widok

Jak długo jesteście razem????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy temacik. Jak długo jesteście ze swoim mężem(chłopoakiem)?? Ile się znaliście przed ślubem??
U nas było tak: Poznaliśmy się 22czerwca 2005(w dzień urodzin mojego Tomcia), a w lipcu już rozmawialiśmy o ślubie, we wrześniu byliśmy już pewni i zaczeliśmy się rozglądać za salą itp. a w Grudniu się zaręczyliśmy(równe pół roku jak się znaliśmy) No a 16 WRZEŚNIA ślubowaliśmy sobie na całe życie. Czyli znaliśmy się 1 rok i 3 miesiące:)
A jak to było u was??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to ja chyba jestem najszybsza, po miesiącu znajomości zaczął przebąkiwać o ślubie, który odbył się dokładnie w 11 miesięcy i 2 dni po naszym pierwszym spotkaniu. W tej chwili znamy się 1 rok, 1 miesiąc i 15 dni. Dodam, że nasza historia jest już znana kilku osobom na forum, a mój mąż jest z castingu :)

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Super tempo, a myślałam że ja jestem szybka. Jak to mąż z castingu???
image
ja poznałam mojego męża przeszło 5 lat temu dokładnie w wakacje przed studiami, zaręczyliśmy się na święta 2005 a ślub byłm 7 pażdziernika (czyli przed ślubem znaliśmy się 5lat i 4miesiące)

ten czas na studiach tak szybko zleciał że nawet się nie obejrzałam a staż nam leciał tyle że T był u siebie (jakieś 700km ode mnie) ja w Olsztynie a pochodzę z gdyni
image

A u nas.... heh... poznalismy sie w marcu 2002 roku, od maja 2002 byismy razem pol roku, po czym sie to skonczylo, jednak caly czas sie przyjaznilismy zyjac wlasnym zyciem ;) w maju 2005 znow sie zeszlismy i juz we wrzesniu byly rozmowy o slubie, zareczylismy sie w czerwcu 2006 i w 2008 bedziemy slubowac :) Czyli ponad 6 lat od poznania sie ;)

kurcze, jakie tempo:)))
leci 4 rok jak się znamy, od 3 lat jesteśmy razem, zaręczyny były w Boże Narodzenie 2005...

image
w dniu naszych poprawin (08.10.2006) mineły dokładnie 2 latka:)

image
image
gosmo to widze ze w ten sam dzień zaręczyny
na pewno miło się bedzie wspominać ten czas:)
image

A my znamy się 6 lat, zaręczyny 3 lata temu (w tym jeden pierscionek zareczynowy zgubiony - przez przypadek utopilam go w morzu, na wakacjach....), slub 07.07.07 w 7 roku znajomosci:o)

image
image
jesteśmy ze sobą 2 lata i 2 m-ce
zaręczyliśmy się po 1 roku 4 m-cach
kiedy będzie brali ślub będziemy ze sobą 2 lata i 10 -cy

(czyli: poznaliśmy się w sierpniu 2004
zaręczyliśmy się w grudniu 2005
ślub w drugiego dnia czerwca 2007)

pozdr:))

image
image
właśnie zauważyłam - jak gosma miałam zaręczyny w Boże Narodzenie 2005:))

image
image
Kayla ty też:)
image

i ja też:)
image
19 listopada bedzie 5lat jak sie znamy,jestesmy ze soba ok 4 lat, 19listopada bedzie rok narzeczenstwa a 4sierpnia2007 slub;)

image
image
Ja oficjalne zaręczyny a właściwie poznanie z rodzicami też miałam w Boże Narodzenie 2005.
W ubiegłym roku ogłosiłam w necie casting na partnera dla mnie na wesele mojej siostry, podałam dokładne wymagania i zgłosił się Mariusz i już praktycznie na I randce wygrał ten casting.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Jestesmy razem z moim misiem od 3 lat , a ślub mamy 29 września 2007 :) Jak narazie jest suuuuper ;) i mam nadziej że tak zostanie :) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)
na pewno zostanie potem bedzie jeszcze lepiej:)
image

No dobra to ja też dodam coś od siebie. Jesteśmy ze sobą przeszło 7 lat. 1,5 roku po ślubie. Po 6 latach (niespełna) zaręczyny a po nich (po 6 miesiącach) związek małżeński. Z każdym dniem stażu małżeńskiego jest coraz lepiej!!!

image

my razem jesteśmy już 5 lat...
19go stuknęła rocznica :)

beatko czy związaliście się już w liceum , tak? znam Wiele takich zwizków , które się rozpadły. wam się udało:)

image
image

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry