Widok

Jak długo jesteście razem????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy temacik. Jak długo jesteście ze swoim mężem(chłopoakiem)?? Ile się znaliście przed ślubem??
U nas było tak: Poznaliśmy się 22czerwca 2005(w dzień urodzin mojego Tomcia), a w lipcu już rozmawialiśmy o ślubie, we wrześniu byliśmy już pewni i zaczeliśmy się rozglądać za salą itp. a w Grudniu się zaręczyliśmy(równe pół roku jak się znaliśmy) No a 16 WRZEŚNIA ślubowaliśmy sobie na całe życie. Czyli znaliśmy się 1 rok i 3 miesiące:)
A jak to było u was??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja kiedyś mówiłam, że to szaleństwo wychodzić za mąż po niespełna roku znajomości i że nigdy czegoś takiego bym nie zrobiła.
Ale jak czas pokazał nigdy nie mów nigdy.
[url=http://slub-wesele.pl/]image
o co Ci ostola chodzi, masz juz meza wiec sie nim ciesz i daj ludziom spokoj...nikt tu nie prosil o komentarze czy dlugo czy krotko...czy powinni brac slub czy nie... asienkaj jest pewna i bardzo dobrze ciekawe czy ty masz 100% pewnosci, czy za chwile za 5 10 czy 20 lat bedziesz jeszcze z twoim mezem....
poznałaś faceta2 lata temu z czego nie było Cię w kraju prawie rok , znajomość nie przetrwała , wracasz do kraju i po nie całym miesiącu się zaręczasz ?? !!! POWODZENIE
z moim narzeczonym mieliśmy przeboje... poznaliśmy się w wakacje 2007 roku - miłość od pierwszego wejrzenia :)po czym wyjechałam na studia za granicą- niestety na odległość nie udało utrzymać się związku:( wróciłam w lutym 2008 i w maju tego roku znowu zaczęliśmy się spotykać:) oświadczyny - maj tego roku, a ślub w 2010. I żyli długo i szczęśliwie:)
a ja uważam że to każdego indywidualna sprawa i każdy do tego podchodzi inaczej , ja jestem pewna mojego T. i zdania nie zmianie
dobrze powiedziane Piwonia... W ciagu pierwszego roku jest sie na maxa zaslepionym zakochaniem i zauroczeniem... A trzeba jednak patrzec, sluchac i uczyc sie tej drugiej osoby... A na to potrzeba troche "trzezwosci" umyslu...
A ja ciagle mam motyle w brzuchu, mimo ze znamy sie juz tyle lat! ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Zgadzam się z Ostolą . po roku , po 1,5 są jeszcze motylki w brzuchu dopiero potem mija euforia i zaczynają się "schody" ale niektóre z was są już wtedy po ślubie
nie wiem czy te milion procent po nie calym roku znajomosci to wygrany los na loterii czy kompletna glupota... I wlasnie dlatego, ze nie wiem, to mysle, ze lepiej jednak troche dac sobie czasu na poznanie sie zanim sie wejdzie w zwiazek malzenski na cale zycie...
My się poznaliśmy ponad 10 lat temu, ale na parę lat straciliśmy kontakt. Jesteśmy ze sobą od lutego 2006. We wrześniu 2007 niespodziewane dla mnie zaręczyny. Ślub cywilny 31.12.2007. No i kościelny rok temu. Jak na mój gust ekspresowe tempo :) Nie "nabyłam" się narzeczoną.
Choć z drugiej strony od początku związku praktycznie mieszkaliśmy razem.
image[/url]image[/url]
Poznalismy sie 10.09.2008
Zaręczyny 22.04.2009
Ślub 26.06.2010

:):):):):):) i jestem pewna na milion procent :):):):):)
my poznalismy sie 17 wrz 2007 reszta w suwaczku:)
a my razem 8 lat
zareczeni 2 lata
image
Zaręczeni 2.07.09 a reszta w suwaczkach :)
imageimage
My już razem mieszkamy od 8 lat. W sumie jak stare dobre małżeństwo ..W końcu się zdecydowaliśmy to zalegalizować . Zobaczymy jak to będzie
Agata2209, rzeczywiscie nie spojrzalam na date postu... Tylko tak bardzo powierzchownie skojarzylam fakty... Sorki wiper!

A tak swoja droga, to ja tez nie uwazam, ze branie slubu po 1.5 roku znajomosci to dobry pomysl... To jednak decyzja na cale zycie (przynajmniej ja chce w to wierzyc) i trzeba sobie dac troche czasu na jej podjecie...
my się zaręczyliśmy po dwóch latach, wzięliśmy ślub po prawie 4, a mieszkamy razem 20 dni i jest cudownie :DD
to wszystko zalezy , ja np jestem w 100% pewna swojego T. mieszkamy już razem znam go , wiem ze moze byc jeszcze ze nie wszystko wyszlo wczesniej ale napewno jakos to bedziemy probowali sie dotrzec , czasami ludzie sie znaja po 7 lat a pozniej malzenstwo sie rozpada na to nie ma reguly , a ja wiem ze moj T. to ten własciwy :)
Ostola, chyba chciałaś być złośliwa, ale Ci nie wyszło - data postów wiper to jest 2006 rok (wg tego, co napisała, poznała swojego męża w 2005 roku), a data przy suwaczku z córką to 2008...
nie chce nikogo obrazić ani nic takiego bo to indywidualna sprawa każdej z was ale dziwie się wam bo ja bym nie zdecydowała się na ślub po roku albo po 1,5
poznaliśmy się 28.02.2008 r.
zaręczyliśmy się 11.11.2008 r.
ślub 03.10.2009 r. :)

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry