Widok

Jak dojechac do CH Riviera lub CH Klif

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moze ktos mi podpowie jak dojechac komunikacja miejska z skm gdynia glowna lub skm wzgorze do CH Klif i CH Riviera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do riviery dojdziesz pieszo z SKM Wzgórze św. Maksymiliana

Do klifu dojedziesz autobusem S. trajtkiem 26 z gdyni Wzgórze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
skmka wzgorze maksymiliana a do klifu wysiadasz w orlowie i schodzisz schodami w dol i jestes pod kliifem
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli wysiadziesz na przystanku skm wzgórze Św. Maksymiliana, to do Riviery przejdziez się kawałek pieszo.
Do Klifu z tego samego przystanku SKM będziesz musiała najbliższego przystanku autobusowego na ul. Władysława IV pojechać trajtkiem 26 lub 21 do Orłowa - do przysanku Klif.
Chyba, że pojedziesz do Klifu bezpośrenio SKMką - to wysiadasz w Orłowie i pieszo dojdziesz - Klif jest obok.

Mam nadzieję, że wystarczająco logicznie napisałam ;-).
Dzieki wielkie za wskazowki :) a, ktore z tych ch polecacie? zeby kupic ze dwie bluzki i spodnie i sie za duzo nie nachodzic
no to Klif, bo mniejszy i przy samym peronie w sumie.
Do Riviery troszeczkę dalej (lae też blisko z skmki), ale wielkie bardzo. Ale coś za coś - więcej tez sklepów.
klif ma na pewno wiecej ekskluzywnych i markowych sklepow w rivierze jest wiecej sieciowek- hm zara mango
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
w Klifie też jest H&M, Zaraz, Reserved, Orsay itd.
W Rivierze masz też TKMax i parę innych...
w rivierze duzo sklepów jest jeszcze zamknietych, dopiero na wiosne otworzą
ja bym pojechała do klifu.

Riviera jest olbrzymia, gdyby wszystkie sklepy byly otwarte to chyba ze trzy dni trzeba by łazić....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry