Widok

Jak dojechać do Ciapkowa?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś mnie może oświecić jak dojechać do Ciapkowa? Szukam i szukam w necie jakichś wskazówek i nic, głównie chodzi mi o autobus, czy tam w ogóle można jakoś dojechać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na ich stronie nie ma informacji jak tam dojechac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Autobus 152 z centrum Gdyni, wysiada się jeden przystaek przed pętlą autobusową (chyba na żądanie) i kawałek trzeb dojść.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak dokladnie 152 lub 192 trasa Plyta Redłowska-Witomino
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeżeli skm to przystanek Gdynia Redłowo. Po wyjściu z peronu na ulicę Stryjską musisz iść w lewo, minąć rondo i iść dalej. Następnie przechodzisz pod wiaduktem, po prawej stronie będzie stadion, a po lewej lecznica dla zwierząt. Zaraz za nią zacznie się las, a na jego brzegu jest Ciapkowo. Jakieś 5-10 minut od kolejki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tu znowu Ajeczka, nie chcę wylogowywać Gosiaro z kompa, a mój komp jest teraz w serwisie.

Karolina: pieska szukasz? może Maxa przygarniesz? :)
http://forum.trojmiasto.pl/Mowy-domek-dla-Maxa-t134873,1,11.html
Karolina Ty pewnie kolejką będziesz jechać...wysiadasz w Redłowie, wychodzisz z peronu, w lewo, za rondo i pod wiaduktem i po lewej stronie bedziesz mieć Ciapkowo :)
dzięki wszystkim za pomoc, ale nie będę jechała kolejką, tylko autobusem, ode mnie ze wsi kolejka nie kursuje :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry