Widok

Jak leczyć przedwczesny wytrysk

Witam. Mam 25 lat i mam przedwczesny wytrysk. Normalnie kilka ruchów i koniec. Mam partnerkę. Początkowo to tolerowała,potem powiedziała mi ,że jej partner mógł o wiele dłużej co totalnie mnie podłamało ( chyba nikt czegos takiego nie chcialby od swojej laski usłyszeć).
Próbowałem ćwiczeń ale nie działa.Tak się podnniecam i kilka ruchów i koniec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W trakcie zabawy myśl o seksie z Grodzką.

Testowałeś prezerwatywy na opóźnienie wytrysku albo chusteczki Oc wipes?

A szkoda bo moim zdaniem mają o wiele lepsze działanie niż jakiekolwiek inne środki na wstrzymanie erekcji. Sa nasączone środkiem ( nie pamiętam już jakim ale jest to coś z lidokainą pewnie). Przed stosunkiem smarujesz penisa zawartością chusteczki i dzięki temu będziesz miał o wiele większą kontrolę nad tym co robisz. Będziesz w stanie o wiele dłuzej. Nie wiem czy będziesz mógł zamówić je stacjonarnie, sam zamawiam sobie większe opakowanie raz na jakis czas z neta ( nie polecę jednak jednego konkretnego sklepu bo warto jest poszukać sobie promocji w kilku sklepach).

Dobra, zamówiłem. Mam nadzieję,że pomogą. Mam jeszcze jedno pytanie. Ile trzeba czekać po użyciu chusteczki? Może na od razu czy trzeba coś poczekać?

N a opakowaniu powinna być dokładnie instrukcja ale proponowałbym nie dobierać się do dziewczyny tuż po zastosowaniu chusteczki bo możesz ją znieczulić a to raczej nie chodzi o to. Poczekaj te 5 minut. Wszystko powinno się wtedy dokładnie wchłonąć. Twoja panna może Ci to wsmarować w penisa ( potraktujcie to jako grę wstępną)

Proszę udać się do seksuologa na pewno doradzi.
mi udało sie tabletkami Stud Pills. Szybko zadziałały

Inne tematy z forum Zdrowie

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Implanty zębów (70 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...

do góry