Widok

Jak maksymalnie przedłużyć stosunek

Witam, mam pytanie, ponieważ jeszcze nigdy nie współżyłem ani nie miałem dziewczyny, mam 26 lat. Jak można maksymalnie wydłużyć okres uprawiania współżycia z dziewczyną, żeby nie doszło do przedwczesnego wytrysku? Jak można opóźnić ten moment i dać czas dziewczynie na osiągnięcie przyjemności?... Wiem, że dziewczyna potrzebuje więcej czasu, troski, pieszczot aby to się stało. Nie ma żadnego doświadczenia w tej dziedzinie, ale postarałbym się, żeby ona była w siódmym niebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dopiero zaczynasz współżycie. To norma.

Proponuję po pierwsze ćwiczyć się masturbacją.

Po drugie wypróbować różnych środków, które obecnie dostepne są na rynku. Albo prezerwatyw z subsancją opóźniającą wytrysk.

Albo chusteczek OC Wipes ( są do zamówienia przez internet) - wcierasz płyn z chusteczki przed stosunkiem i daje Ci to o wiele większą kontrolę nad Twoimi działaniami.

Masturbację?
Nie wiem czy to najlepszy pomysł? Po masturbacji zwykle skutecznie przechodzi ochota na seks. Tak przynajmniej jest w moim związku.
Są lepsze sposoby: żele z substancją która delikatnie znieczula członka (nakłada się pod prezerwatywę) lub wspomniane tutaj chusteczki orgasm control. One nasączone są taką substancją która wciera się w członka. Poczytaj o tym w sieci.

A gdzie to kupię? Tam gdzie gumki?

Nie, stacjonarnie jak do tej pory serii orgasm control nie widziałem a szkoda, można zamawiać jedynie przez internet.

Tu chodzi raczej o ćwiczenia z samokontroli przy masturbacji

Inne tematy z forum Zdrowie

Niskie libido w wieku 25 lat (7 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, Od kilku miesięcy odczuwam niskie libido, mam również problemy z erekcją....

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Orgasm control na przedwczesny wytrysk (19 odpowiedzi)

Aktualnie stosuję chusteczki orgasm control i jestem z nich bardzo zadowolony ( jak do tej pory...

do góry