Widok

Jak myslicie,dlaczego Zakochany zakonczyl watek?

odkochal sie?;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No dobla...niech będzie.. Dzięki TB. Masz rację. Ja też jestem zakochana :) W życiu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mimo wszystko nie podoba mi się podszywanie..nawet za Halewicza... Sorki.. :I
I nie wiem dlaczego...mam wrażenie, że zaraz wyskoczy ekipa zza biurka i krzyknie... MAMY CIĘ!!!!...hmmm... :)
Hmm... Jak czytam Kaję, to na upartego doszukałbym się i swojego stylu.
Uwielbienie do życia, linki muzyczne na wątku założonym przeze mnie, asertywność.. Ciekawe, czy ktoś mnie posądzi o bycie Kają i idąc dalej - Zakochanym w M ;))

Gdybym się uparł, to kiedyś widywałem pewną Małgorzatę..
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
A jeśli M to pierwsza litera nazwiska a nie imienia?;P
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
To powołam komisję śledczą ;)
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
Moje jest na S :)
Przykro mi to stwierdzić ale osoba podszywająca sie pod Halewicza pod nickiem Hulewicz to sam Zakochany. Osoba ta ma IP 83.238.208 , takie samo jak Zakochany w wątku Teraz ZOSTANĘ UMORALNIONY...Wiem_RELOTED. Wystarczy spojrzeć na IP pierwszego wpisu Zakochanego. Zakochany jesteś żałosny :(
No to jeśli faktycznie jest to sędzia to ja nie chcę na niego trafić na najbliższej dla mnie rozprawie;/
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Tylko, że on się w zasadzie nie podszył.....hm..użył PODOBNEGO logo i nicka...i myślę, że chodziło mu o... ten 'styl pisania'... Nie bronię faceta w żadnym razie, ale...to moje oczy nie były czujne.. Nie wiem czy mnie Monisiu rozumiesz...?
Powiedziałbym raczej, że go sparodiował..takie krzywe zwierciadło. W tej sprawie głupie to było okrutnie...
A czy to sędzia? Jeżeli tak to się z Tobą TB zgadzam. Uchowaj Boże spotkać się na sali sądowej. Tylko, że ja nie jestem wcale przekonana czy to nie kolejne urojenie Hala....? Jakoś tak to wyszło...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam nadzieję, że coraz więcej osób z forum widzi właśnie to, że droga Kaju "powiedziałBYŚ raczej" jak sam napisałeś w poście wyżej. Widzę w Tobie tylko i wyłącznie tego Pana ze słynnego wątku, który chyba bardzo pogubił się w życiu i nie ma pomysłu jak z tego wszystkiego wybrnąć.
Proszę nie staraj się nadal robić z ludzi głupków i wszystkich przekonywać, że jesteś "Kają" bo aż mi niedobrze od czytania tego wszystkiego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
i znowu mleko się rozlało... Jeśli ktokolwiek w tym wątku ma urojenia, to z pewnością nie ja o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Brawo Monika

Zauważyłaś to co inni nie widzieli .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czytam sobie ten wątek i od razu przypomina mi się scena z filmu "Zmiennicy" Kiedy to posądzona o ojcostwo Ewa Błaszczyk musiała w sądzie udowadniać że jest kobietą.

Halewicz kreuje się na wszystkowiedzącego i nieomylnego jak partia rządząca w tym kraju w poprzednim ustroju. I skoro zabrnął to się nie wycofa. Nawet gdyby podejrzewane o bycie zakochanym osoby udowodniłyby że są kobietami (o ile są) tak jak to miało miejsce w zmiennikach.

Dodam jeszcze że podobny styl wypowiedzi to dla mnie żaden argument.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cross, udowodnij mi gdzieś niewiedzę w temacie w którym się wypowiadam, bo póki co, to ja niejednokrotnie Tobie udowodniłem, że się mylisz. Także zbędna złośliwość i ironia. Nie zaczepiaj mnie i nie prowokuj.

A "kaja" to ten sam człowiek co "zakochany" i parę(u) innych - kilka postów wyżej zrobił klasycznego byka, wypowiadając się w rodzaju męskim - takich błędów się nie robi, chyba, że się udaje odmienną płeć.
Poza tym, do Ciebie rzadko kiedy trafiają jakiekolwiek argumenty, a przyparty do muru uciekasz od tematu. Ewidentnie ten sam styl (i.e. wzmożona wielokropkowość^^) nie jest dla Ciebie argumentem...to co będzie? Uchwała SN? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wprawdzie nie do mnie pytanie, ale jak dla mnie argumentem jest to samo IP (i to też w ograniczonym zakresie, bo osobiście poznałam swego niegdysiejszego ipekowego sobowtóra:), użycie przez kogoś pod różnymi nickami tych samych maili, adresów, jako namiary na siebie. Domyślam się, że także admin może mieć pewne informacje, ale przecież wszyscy wiedzą, że pan Halewicz nie ma lepszych kontaktów z adminem niż reszta:D
Przecież ja ZAWSZE MAM RACJĘ!
Czy ktoś jeszcze wątpi w moją NIEOMYLNOŚĆ???

Ciebie, Cross - od dawna podejrzewałem o to, że jesteś Zakochanym.
A teraz - sam się ujawniłeś.

NIGDY się nie mylę.
Wiem to od Mamusi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Gnat ze mnie(..) łyżka chałwy chyba to będzie tyle pipet co
zbiłem dziś bąków, dlatego bo one mają pisiaki na zewnątrz. Jawohl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Właściwie, to ja mam też na wszystko dowody.
Wszystkich was zdemaskuję.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Gnat ze mnie(..) łyżka chałwy chyba to będzie tyle pipet co
zbiłem dziś bąków, dlatego bo one mają pisiaki na zewnątrz. Jawohl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
biedni ludzie nie szkoda wam czasu na te bzdety na spacer na powietrze z wami a kompy do kosza bo nie dla was te wynalazki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Towarzyskie

forum zablonkowe na trojmiasto pl (5 odpowiedzi)

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?

Czy to się uda... (7 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

Czy feromony działają (87 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry