Widok

Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Baby to są w nosie :D
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
naświetl sytuacje to może i jakaś rada padnie w tym temacie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taaaaaaa w nosie. Mogłem spytać jak postępować z "ujami z cyckami" także i tak jestem kulturalny:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Powściagliwy z babami po chamsku, z kobietami - delikatnie (i powściagliwie:) )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
MałaMi, cały wątek już się na temat Powściągliwego i jego "baby" rozwinął, poczytaj...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie. A dziś znajomość się zakończyła. Z braku cierpliwości.. A co do rad "delikatnie" To między bajki sobie je włóż
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
czekaj , czekaj...coś tam , że spali razem ale do niczego nie doszło bo on chciał ale nie mógł bo szanuje a ona niby nie chce ale z nim śpi jak z kolegą? Dobrze kojarze?:D
tego kwiata pół świata!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
porzuć "powściągliwość"... krótko i konkretnie
Kiedy mam do czynienia z "babą" (kobieta czy facet) to po prostu "nie pier...ę się"
Ja juz dawno zamieniłam podręczny słój wazeliny na naparstek szarej maści... szkoda mi czasu i energi na pierdoły.
Jesli trafiam na Człowieka to rozumiemy się bez słow, jeśli na "głupiocwaniaka" to jadę z gróbej rury.
Rondel dobrze gadasz. Ja to zrozumiałem dziś. Zje** jak burą su** i tyle. No ale sylwestra muszę planować na nowo;(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
I niech sie kobieta cieszy ze nie ma juz gbura
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
gróbej rury lol mistrzyni ortografii :] - gruby facet, gruba rura , a nie grób,grobowej, grobowiec ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
;)
dzięki, "z gróbej róry" miało być ... ha ha
wygrałam butelkę merlota a ha ha ha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
powściągliwy a jakim ty tramwajem jeżdzisz ,taki czarnulek jesteś -dziś jeden amant rozmawiał z kobietą przez telefon w tramwaju -w tym oto pieknym środku lokomocji wyzywał ją że z nim zerwała i wróciła do byłego itd.... dluga i głośna to była rozmowa aż się słuchać nie chciało .
Kiedy wejdzie w życie ta ustawa telefoniczna ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czarny jestem ale tramwajami się nie poruszam. Dobrze zrobił. Powinien jeszcze z bani wyczesać chociaż nie bo poszedł by siedzieć jak za człowieka. Sytuacja podobna od kumpla. Laska się rozstała z facetem po chyba 10 latach. Po miesiącu od rozstania poszła już do innego zamieszkała z nim ( a niby taka zakochana w poprzednim). No i pomieszkali sobie z pół roku były wrócił z Anglii a ona spakowała walizki i bez słowa wróciła do niego. I co ma powiedzieć ten koleś którego zostawiła? Kochanie ok wracaj do byłego. Cieszę się Twoim szczęściem? Nie. Powinien dać kopa na rozpęd i kazać spier...ć. Nie to ,że kobiet nie lubię:) To samo tyczy się i facetów też są h*je niektórzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie wiem o czym gadacie ale jestem tego samego zdania..... jak gadac z kobietami ? normalnie - wystarczy ze ona jest z poza polski , kraju istnych cudów i niezmiernej milosci .......tylko kobiety same nie wiedza do czego... za gora 2lata otworza sie granice z ukrainą, przyjada babki z kartą polaka

PRACOWITE, z poszanowaniem czlowieka wartosci i pojeciem o zyciu nie z mtv...... a wy drogie panie dalej bedziecie dawac .... arabusom i ciapatym potem leczac sie dziesiatkami na weneryki- to akurat wzrost o 40000% odkad otworzyli granice z uk.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
I się dobrało dwóch specjalistów w dziedzinie "znawcy kobiet"... ;)))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
1. Trzeba być delikatnym, ale stanowczym.
2. Trzeba być szczerym.
3. Trzeba wiedzieć, czego się chce.
4. Trzeba słuchać.
5. Trzeba być gotowym na brak konsensusu.
6. Trzeba umieć odejść z godnością.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co prawda w oczy kole?;) Jak byś nie wierzyła nam 2 specjalistom. Polki są uważane za najbardziej puszczalskie w Europie;) Ostatnio było w tv nawet o tym:) Także nie tylko 2 biednych forumowiczów na Trójmiasto pe el ma jakieś wątpliwości;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry