Widok
porzuć "powściągliwość"... krótko i konkretnie
Kiedy mam do czynienia z "babą" (kobieta czy facet) to po prostu "nie pier...ę się"
Ja juz dawno zamieniłam podręczny słój wazeliny na naparstek szarej maści... szkoda mi czasu i energi na pierdoły.
Jesli trafiam na Człowieka to rozumiemy się bez słow, jeśli na "głupiocwaniaka" to jadę z gróbej rury.
Kiedy mam do czynienia z "babą" (kobieta czy facet) to po prostu "nie pier...ę się"
Ja juz dawno zamieniłam podręczny słój wazeliny na naparstek szarej maści... szkoda mi czasu i energi na pierdoły.
Jesli trafiam na Człowieka to rozumiemy się bez słow, jeśli na "głupiocwaniaka" to jadę z gróbej rury.
powściągliwy a jakim ty tramwajem jeżdzisz ,taki czarnulek jesteś -dziś jeden amant rozmawiał z kobietą przez telefon w tramwaju -w tym oto pieknym środku lokomocji wyzywał ją że z nim zerwała i wróciła do byłego itd.... dluga i głośna to była rozmowa aż się słuchać nie chciało .
Kiedy wejdzie w życie ta ustawa telefoniczna ?
Kiedy wejdzie w życie ta ustawa telefoniczna ?
Czarny jestem ale tramwajami się nie poruszam. Dobrze zrobił. Powinien jeszcze z bani wyczesać chociaż nie bo poszedł by siedzieć jak za człowieka. Sytuacja podobna od kumpla. Laska się rozstała z facetem po chyba 10 latach. Po miesiącu od rozstania poszła już do innego zamieszkała z nim ( a niby taka zakochana w poprzednim). No i pomieszkali sobie z pół roku były wrócił z Anglii a ona spakowała walizki i bez słowa wróciła do niego. I co ma powiedzieć ten koleś którego zostawiła? Kochanie ok wracaj do byłego. Cieszę się Twoim szczęściem? Nie. Powinien dać kopa na rozpęd i kazać spier...ć. Nie to ,że kobiet nie lubię:) To samo tyczy się i facetów też są h*je niektórzy.
nie wiem o czym gadacie ale jestem tego samego zdania..... jak gadac z kobietami ? normalnie - wystarczy ze ona jest z poza polski , kraju istnych cudów i niezmiernej milosci .......tylko kobiety same nie wiedza do czego... za gora 2lata otworza sie granice z ukrainą, przyjada babki z kartą polaka
PRACOWITE, z poszanowaniem czlowieka wartosci i pojeciem o zyciu nie z mtv...... a wy drogie panie dalej bedziecie dawac .... arabusom i ciapatym potem leczac sie dziesiatkami na weneryki- to akurat wzrost o 40000% odkad otworzyli granice z uk.
PRACOWITE, z poszanowaniem czlowieka wartosci i pojeciem o zyciu nie z mtv...... a wy drogie panie dalej bedziecie dawac .... arabusom i ciapatym potem leczac sie dziesiatkami na weneryki- to akurat wzrost o 40000% odkad otworzyli granice z uk.