Widok
Generalnie to powinienem już się położyć ale z drugiej strony ciekaw jestem nad czym tym razem będzie się żalić nasz Pożal się Boże Playboy, a jeżeli do tego np.zmókł, przewiało go, wydał kasę na bilet autobusowy to może byc ciekawa lektura na następny tydzień. Ten wątek rozwija się tak dynamicznie iż sledzić go trzeba codziennie
Kurczaczku , nie ma za co :)) A swoja drogą , nie przeszkadza Ci , że zostałeś dla mnie Kurczaczkiem ? Bo jeśli miałbyś z tym jakiś kłopot , to ja mogę przestać :)-------------RudaWredna nie przeszkadza mi ,że nazywasz mnie Kurczaczkiem, gdyż znam doskonale znaczenie słowa Kurczaczek:bogaty, młody,przystojny,energiczny mężczyzna o nieskazitelnej sylwetce,zajmujący wysokie stanowiska w międzynarodowych korporacjach. A więc sama prawda o mnie,he,he
>ale pewne globalne tezy jakie stawiał, chociażby w tym temacie o ludziach zwyczajnych i niezwyczajnych.
No właśnie, tezy globalne. Oprócz jednego, no może dwóch incydentów, nie doszukałam sie tam bóg wie jakiej złośliwości i poniżeń. Raczej wyszłam z założenia, że każdy inaczej postrzega świat. No ale ja chyba go postrzegam podobnie, stąd moje zrozumienie dla słów Hala w jego wątku ;)
No właśnie, tezy globalne. Oprócz jednego, no może dwóch incydentów, nie doszukałam sie tam bóg wie jakiej złośliwości i poniżeń. Raczej wyszłam z założenia, że każdy inaczej postrzega świat. No ale ja chyba go postrzegam podobnie, stąd moje zrozumienie dla słów Hala w jego wątku ;)