Widok
Szczerze mówiąc, większość codziennych metod powiększania piersi, o których się mówi, jest albo tymczasowa, albo po prostu mitem. Niektóre ćwiczenia, takie jak pompki, wyciskanie na klatkę piersiową, mogą wzmocnić mięśnie klatki piersiowej, co może sprawić, że obszar będzie wyglądał na nieco pełniejszy, ale w rzeczywistości nie zwiększają tkanki piersi. Przyrost masy ciała może czasami powodować powiększenie piersi, ponieważ zawierają one tłuszcz, ale wpływa to na całe ciało, a nie tylko na dany obszar. Jeśli chodzi o wspomniane testy worków, zazwyczaj jest to jakiś internetowy trik, w którym ludzie wkładają do biustonosza małe woreczki z wodą lub żelem, aby symulować większe piersi i zobaczyć, jak wygląda lub jak się czuje większy rozmiar. To nie jest tak naprawdę metoda powiększania piersi, a jedynie sposób na wizualizację rezultatu. Jeśli ktoś poważnie rozważa trwałą zmianę, lepiej poszukać informacji na temat dostępnych opcji medycznych i porozmawiać z wykwalifikowanym lekarzem.
Podczas konsultacji lekarz zazwyczaj ocenia ogólny stan zdrowia pacjentki, strukturę piersi i jej oczekiwania. Istnieją różne metody: implanty, lipofilling, a czasami połączenie obu. Każda z nich ma swoje zalety, ograniczenia i potencjalne ryzyko, dlatego decyzje należy podejmować rozważnie. Ważne jest, aby zrozumieć, że każdy zabieg wymaga przygotowania i okresu rekonwalescencji. Warto również wcześniej omówić wszelkie potencjalne zmiany w zakresie wrażliwości, kształtu piersi i trwałości rezultatów. Świadompodejście i realistyczne oczekiwania pomogą uniknąć rozczarowania i dokonać wyboru, który będzie dla Ciebie naprawdę komfortowy.
push upy..potem mialam te smieszne silikonowe wkladki..ktore po roku sie rozlecialy Ogólnie obecnie biorę tabletki na powiększenie biustu, perfect bust konkretnie, jestem w trakcie pierwszego miesiąca, ogólnie czuje już jakieś mrowienie w biuście tak więc teoretycznie jakieś dzialanie jest, ale powiększenia na razie nie widzę.
mialam wlasnie takie silikonowe wkładki..pskudztwo lepilo sie do ciala cholernie...po kilku latach lezenia zaczelam je wpychac w stanik kubilam je aby do slubu cos wlozyc ale zaszlam w ciaze i mi sie stanik sam ladnie wypelnil :) a potem jak zaczelam go uzywac po karmieniu to po okolo roku sie rozwalil...Ogólnie tabletki perfect bust również brałam po karmieniu bo piersi wygladały bardzo źle i czepiałam się wszystkiego aby poprawić ich wyglad. Tabletki nieco podniosły i powiekszyły biust (tak mniej weicej jak rozmiar). Ogólnie nadal biust nie jest tak ładny jak przed ciążą, ale przynajmniej nie jest to operacja. Nie zobaczysz efektu w pierwszym miesiącu, ja dopiero widziałam w drugim i w trzecim.
mialam wlasnie takie silikonowe wkładki..pskudztwo lepilo sie do ciala cholernie...po kilku latach lezenia zaczelam je wpychac w stanik kubilam je aby do slubu cos wlozyc ale zaszlam w ciaze i mi sie stanik sam ladnie wypelnil :) a potem jak zaczelam go uzywac po karmieniu to po okolo roku sie rozwalil...Ogólnie tabletki perfect bust również brałam po karmieniu bo piersi wygladały bardzo źle i czepiałam się wszystkiego aby poprawić ich wyglad. Tabletki nieco podniosły i powiekszyły biust (tak mniej weicej jak rozmiar). Ogólnie nadal biust nie jest tak ładny jak przed ciążą, ale przynajmniej nie jest to operacja. Nie zobaczysz efektu w pierwszym miesiącu, ja dopiero widziałam w drugim i w trzecim.
No sama w sumie zawsze się bardzo wypychałam. I doiero niedawno stwierdziłam, że to wygląda okropnie sztucznie. I widać od razu kto ma powypychane :P Teraz chodzę w miękkich i jest o wiele lepiej, mimo, że płaściej . Ogólnie mam nadzieję, że tabletki dadzą efekt dziewczyny. Napisze z czasem co i jak.