Widok
- dorsz po grecku (wersja opanierowana i usmażona lub smażona bez panierki)
- tradycyjna panierka i usmażone (do tego koniecznie surówka z kiszonej kapusty, jabłka, szczypiorku, marchewki z odrobiną oleju, pieprzu i cukru)
- kotlety mielone
- kotleciki mielone w occie, galarecie lub po grecku
- kilka razy robiłam zapiekanego z Fixem Knorr do ryby w sosie koperkowym (z włoszczyzną)
- dorsz opanierowany i usmażony, ułożony w naczyniu żaroodpornym warstwami ryba-podsmażone pieczarki z cebulką :] zalane śmietaną wymieszaną z rozbełtanym jajkiem i tartym serem
- "zapiekanka" z ziemniakami, wędzonym boczkiem i innymi warzywami :]
ogólnie dla mnie "ryba" to tylko i wyłącznie filety ;) także z całej czy tusz nie robię nic :]
- tradycyjna panierka i usmażone (do tego koniecznie surówka z kiszonej kapusty, jabłka, szczypiorku, marchewki z odrobiną oleju, pieprzu i cukru)
- kotlety mielone
- kotleciki mielone w occie, galarecie lub po grecku
- kilka razy robiłam zapiekanego z Fixem Knorr do ryby w sosie koperkowym (z włoszczyzną)
- dorsz opanierowany i usmażony, ułożony w naczyniu żaroodpornym warstwami ryba-podsmażone pieczarki z cebulką :] zalane śmietaną wymieszaną z rozbełtanym jajkiem i tartym serem
- "zapiekanka" z ziemniakami, wędzonym boczkiem i innymi warzywami :]
ogólnie dla mnie "ryba" to tylko i wyłącznie filety ;) także z całej czy tusz nie robię nic :]