Widok

Jak tam Wasze obrączki???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak się "sprawują" bardzo porysowane, wygodne, ktos zgubił?? Nasze mają już 4 m-ce uzytkowania troszkę już porysowane ale to jak się ktoś dokładnie przypatrzy :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nasze porysowane na maxa
az szkoda gadac

a moja po 7 latach jak nowa i mojego męża też... :-p

image
image
a nosicie?

Moj maz nie nosi ze wzdgledu na prace, zakłada tylko od swieta-wiec jego jak nowa wyglada.Moja z kolei juz jest niezle porysowa a mineły dopiero ponad 4 miesiace...
to jakie Wy macie obrączki Aggga?

image
image
moze tytanowe ?

nie normalne... z czerwonego złota bo takie lubie... i nosimy.. a jak... nawet mój mąż ją w smarach nie raz utytłał...ale błyszczy jak nowa... dobre złoto twarde..

image
image
no to było dobre złoto
ja mam białe bo takie lubie i jest porysowana ale na 10 lecie sobie nowe zamówimy

ah nasze całkiem dobrze
ale mamy tytanowe i szmatką przetrę to całkiem inaczej wyglądają ale teraz też całkiem nieźle:)

image

trochę porysowane, ale widać dopiero jak się dokładnie przyjrzę

image
image
kropko a jak wasze:)

image

Lekko porysowane, mojego męża troszke więcej ale wiadomo jak to u faceta..w zasadzie białe złoto troszke bardziej niż żółte ale wyglądaja bardzo dobrze :)

image
a jakie masz Kropko ??
ja mam pierścionek pól złoto białe a pół żółte to białe bardziej sie rysuje i brzydkie robi niz żółte

image

a mi białe złoto lepiej wyglada niz zółte bo jest twardsze

Takie :)

image

image
My mamy białe rodowane złoto z YES. Bardzo porysowane, a uważamy na nie... Zbieramy się aby je reklamować.
my mamy sarsznie porysowane ale jak reklamujemy to co wypoleruja i oddadza i bedziecie tak latały non stop

Wiem, dlatego nie spieszymy się z tą reklamacją. Pójdziemy za jakiś czas, niech przynajmniej polerują na swój koszt.
no mi szkoda polerowac bo sie ciensze zrobia ale zobaczymy moze na rocznice wypolerujemy

U nas chyba będą musieli tylko zetrzeć warstwę rodu i rodować na nowo, więc nie powinny obrączki zrobić się cieńsze...
aha

hehehe Kropka mam takie same
Oooo fajnie a jak u Was wyglądają?? Ile juz nosicie??

image
ja mam podobne tylko płaskie a nie takie wypukłe

Kropka, też mamy z lazura :) takie same. tylko że pasek w środku ma delikatne grawerowane szlaczki :)

I po tych wielu ;) miesiacach użytkowania (ani razu nie zdjęliśmy) - wcale nie zniszczone :)

I dalej na nie patrzę codziennie z uwielbieniem :) :) :)

jak np. lepie ciasto to ściągam ale jakoś dziwnie mi bez niej:)

image

To nasze...
image
Widać leciutkie porysowania, ale naprawdę jak się baaaardzo wpatrzę...

image

Asior. nasze obrączki tak samo "stare" :)

beatka.tr --- tak samo "stare"??? Kochana kojarzy mi się, że mieliście ślub jakoś w czerwcu.... chociaż z wyliczenia na Tw suwaku mi nie wychodzi :((
Ja sierpniowa jestem, w dodatku spod 13!

image

ale 2005, prawda? :)

To widze że różnie z tymi obrączkami. U nas moja tak troche porysowana ale nawet nieźle wygląda ale z męża obrączką gorzej . Chyba musimy szykować sie na polerowanie ;-). Mamy takie

image

image

image
jasne, że 2005!!! A Ty spod jakiej daty???

image

moja ciutkę zużyta :) męża bardziej :) ale nie biorę tego do głowy :) obrączka to tylko symbol, a że się zużywa, to nic :)

image

image

ela ma racje
nam jak sie zniszcza to sobie nowe zamówimy na jakas rocznice i juz

Asior, my 15.10.2005 :)
I miałam rację :) :) :)

nasze proste szerokie z czerwonego zlota i tylko troszeczke porysowane ale to nic:)

image
piszemy o obrączkach a jak tam wasze uczucia wzrosły zmalały staneły na pewnym poziomie;)

image

u mnie nic sie nie zmienilo:) moj maz nadal dzwoni do mnie w ciagu dnia tylko po to zeby mi powiedziec ze mnie kocha -to mile:)

image
A nasze obrączki niestety nie najlepiej, mają dużo rys (zwłaszcza obrączka mojego męża) choć ślub mieliśmy we wrześniu 06. Już po poprawinach zauważyłam pierwsze rysy. Mamy obraczki z żółtego złota i żałuję że nie wzieliśmy z czerwonego, bo też są ładne a napewno twardsze. Na początku to myślałam, że nas normalinie oszukali z tymi obrączkami, ale potem dowiedziałam się, że inni też maja tak porysowane. Ale optymistycznie patrząc na te rysy mogę stwierdzić, że wzrost ich ilości jest wprost proporcjonalny do naszej miłośći, która ciagle rośnie i się rozwija i oby tak było już zawsze. Pozdrawiam Was dziewczyny :)
no i pieknie

Moja super, bo to solidna robota no i kosztowała niemało, natomiast mój mąż nie nosi, bo źle sobie dopasował rozmiar i w zasadzie tylko jak mu włożę to nosi;) Ale mi to nie przeszkadza, bo ważne to co w sercu!
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
nasze oczywiście błyszczące....
przestrzegali wszyscy, że mat sie ściera, ale chciałam matowe i takie zamówiliśmy
teraz po 5 miesiącach są błyszczące, ale tez ładne

ja noszę, jeszcze ani razu jej nie zdjęłam
Pawła leży na półeczce, ale trudno, taka praca, jak "wychodzimy", to zakłada...

mam pół na pół...czyli pół zółtego złota błyszczącego a reszta białe złoto zmatowione, po już prawie 5 miesiącach codziennego noszenia zmatowione złoto jest nadal matowe, natomiast na błyszczącym jest parę rysek, tak jak pisałam, zauważalnych dopiero po przyjrzeniu się z bliska

image
image
a nasze są w dalszym ciągu idealne jakby dopiero co ze sklepu przywiezione mimo iż mój mąż i ja prawie ich nie zdejmujem.

image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko
My obraczki mamy pol matowe, pol polerowane (zolte/biale zloto) i czesc bialego, polerowanego zlota porysowana bardzo, natomiast z matem nic sie nie stalo (nie starl sie, ani nie porysowal) :-)))
A nasze obraczki popółrocznym uzytkowaniu wyglądają jak nowe ja co prawda noszę ją na codzień i robię w niej wszystko, moj mąz ze względu na wykonywaną prace musi ściągać ale mamy piaskowane ze wzorkoim pośrodku dlatego być może sie nie rysują...pozdrawiam dziewczęta

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

do góry