Widok

Jak to jest być żoną ginekologa....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej drogie Panie, być może Panowie czy też "bohaterki" mojego wątku.

Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, aż w sumie do wczoraj. Od kilku tygodni niestety biegam trochę po lekarzach ginekologach.... tu wizyta jedna, druga.. USG piersi, ginekologiczne itp. i trafiam na "Panów" ...

Dlatego też zastanawiam się, co czuje, myśli żona takiego doktora jak on praktycznie dziennie obcuje z roznegliżowaną kobietą :) jak myślicie ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Niech im szanowny małżonek zacznie regularnie robić dokumentacje własnej sr*ki i wysyła owym pacjentkom zdjęcia w odpowiedzi na takie SMSy ;))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ciekawe pytanie, ale ja to się bardziej zastanawiam nad tym co skłania młodych chłopaków, żeby wybrać właśnie specjalizację z ginekologii? Wiadomo, że facetów ciągnie do kobiet, ale przecież mimo tego w znaczącej większości nie zostają oni ginekologami, a nawet jeśli wybierają medycynę, to też inne specjalizacje. A więc jakie mają wyobrażenia i jakie oczekiwania na temat tej pracy ginekologa i jak to potem się przekłada na rzeczywistość? Może wypowie się jakiś facet ginekolog?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Specjalizację wybierają w wieku 25 lat więc tak młodzi juz nie są... zdają sobie sprawę jaka kasa z tego może być.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może dlatego, ze ginekologia to ciężka fizyczna i umysłowa praca. Cc to uzycie ogromnej sily, zeby "oderwac" skore od pozostalych tkanek. Dostac sie do macicy i wyciagnac dziecko. Podobnie nocne dyzury, praca na kilku etatach. Zauwaz ze fizyczne specjalizacje lekarskie(chirurgia, szczękówka, laryngologia, ginekologia) tam gdzie praca jest czesto na duzurach w szpitalach wybieraja glownie mezczyzni. Taka jak wiekszosc dermatologow to kobiety. Inna specyfika pracy.
A specjalizacje z ginekologii wybieraja glownie dlatego zejest duzo miejsc specjalizacyjnych i mozliwosci zarobku duzo lepsze niz np po anestezjologii. Pzdr
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam sasiada ginekologa...od spraw rakowych....wspolczuje mu ...szklanka alkoholu czesto pomaga mu przetrwac kolejna pacjentke...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam, prawda i raz jeszcze prawda, byłam żoną ginekologa, kilkanaście lat, okazał się dewiantem, wyszło na jaw, że miał kilka kobiet innych w Polsce w czasie małżeństwa, sprawa wyszła na jaw. Duże ryzyko mieć takiego pana ginekologa za męża. Ciągłe wyjazdy, konferencje, sympozja, trzeba mieć oczy i uszy otwarte, kontrolować i sprawdzać, dużo pokus naokoło, dzień w dzień. Jak pytałam, czemu zdradzał to mówił że dla sportu. Coś w głowie nie tak. Teraz ożenił się powtórnie, żona pewnie w głębokiej nieświadomości żyje, do czasu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ginekolodzy nie brudza rak porodami. Od tego sa polozne, chwała im maja większe doswiadczenue i są po prostu lepsze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli Panie się łudzicie że lekarz ginekolog wyłącza przycisk mężczyzna w gabinecie to się wielce mylicie, tego nie da rady wyłączyć, a tłumaczycie sobie to że jest to mu obojętne, a idąc na ulicy ogląda się za paniami które są atrakcyjne czy nie bo jest znudzony, jeżeli jest zdrowy to nie jest w stanie tego wyłączyć, mój kolega jeden z 4 których znam lekarzy ginekologów twierdzi ze to jest inny rodzaj doznania seksualnego dla lekarza, kobieta przychodzi i bezwolnie oddaje swoje najbardziej intymne miejsce, zwrócił uwag ę też na polożenie głowy że jest na wysokości jej narządów jest w pozycji dominującej, póżniej paluszki do środka czy to jest normalne w erze usg i innych badań. Wiem że takie tłumaczenie ma was uspokoić że to tylko lekarz ale wierzcie mi że tak nie jest, i nie jest tak że lekarz mężczyzna jest bardziej delikatny, znam takich którzy są i takich którzy nie są tak samo kobiety ginekologów jedne takie drugie takie, ale kobieta ma dużą przewagę bo jej organizm również funkcjonuje tak samo a mężczyzna wie to z teorii, przy porodach rzadko kiedy bywa ginekolog zwykle są położne bo to juz niekoniecznie smaczny dla nich widok taki komentarz słyszałem w szpitalu położniczym w Gdańsku ale też moi koledzy starają się nie być w takim momencie, dla nich ważne są gabinety, rzut oka na grzybicę jest szybki diagnoza i leki też, natomiast badania ładnych kobiet zwykle są dłuższe i bardziej wnikliwe
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Znam ginekologa który bardzo lubił nastolatki w wieku swojej córki nawet z nimi wyjeżdżał na randki za pozwoleniem matki nastolatki ,była bardzo zadowolona i prosiła żonę ginekologa by się by się rozwiodła bo jej córka nie może bez niego żyć i co z tego ze miał dwoje dzieci , ale chodziło o kasę bo córka chciała być artystką i potrzebowała kasy Matka córki była bardzo wyrachowana a właściwie chciała pozbawić dzieci ginekologa ojca dzwoniąc do żony ginekologa zrujnowa rodzine ginekologa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przepraszam, ale to nie matka nastolatki zrujnowała życie rodziny ginekologa. Jest dorosły i odpowiedzialny za swoje decyzje. Podobnie jak jego żona. Szkoda tylko niedojrzałej dziewczyny, u której za wcześnie na takie decyzje...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przykro mi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak nie słyszałaś o rozwiedzionych ginekologach, to niewiele słyszałaś w takim razie.
A rozwód to przecież gwóźdź do trumny - niektórzy się nie rozwodzą mimo romansów.
Tu jednak jasno trzeba zaznaczyć, że chodzi głównie o przystojnych ginekologów, a takich też nie ma zbyt wielu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie jestem ginekologiem ale mojm zdaniem ewidenty brak zasad / chamulców moralnych, dewiacja i ogólnie zafiksowane na tym punkcje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja był się raczej zastanowił co czuje mąż/chłopak takiej pacjentki, która rozkłada nogi przed obcymi facetami? Taaaa to tylko lekarz :D
Umów męża na wizytę u masażystki, niech się rozluźni, tylko żeby personel policji nie wezwał jak będziesz z zazdrości rozpiern!czać gabinet
Żałosne kobiety bez godności
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

taaa ginekolog się nie podnieca? tylko głup!a baba może tak bredzić. To jest żałosne że myślicie ze wiecie jak działa męski popęd. temu aseksualnemu ginkowi wystarczy patrzenie, zaręczam że się nie znudzi, ale dalej pitolcie brednie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

ogrzewanie gazowe - jakie koszty (24 odpowiedzi)

Jesli ktoś ma ogrzewanie gazowe w domu, chciałam podpytać o koszty w sezonie zimowym - tak w...

do góry