Widok

Jak to jest z profilowaną wkładką?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak to jest z profilowaną wkładką w butach Bartek? Są tak bardzo polecane, popularne,ale czy ta profilowana wkładka jest dobra dla stópek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/buty-Bartek-taknie-t323484,1,160.html
Mi dr Drewek odradzil buty Bartka i profilowana wkladke. Mowi ze najlepsza jest plaska wkladka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
szukaj butów ze znakiem zdrowej stopy - mają go nie tylko Bartki ale także inne sporo tańsze buty i kapcie
U nas pani doktor od rehabilitacji również odradzała buty z wkładką profilowaną, z tego też względu Bartki odpadają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za info, a możecie polecić jakieś firmy?
Z droższych Ecco, ale mozna dostac na szadółkach naprawde w dobrych cenach oraz z tańszych elefanten z deichmanna.
wiecie co, z tym deichamanem to pirażka, tyle jest butów dla dorosłych a dla dzieci nic. z tamtego roku są półbuty.
Moze jeszcze nie ma nowej kolekcji. Wstrzymaj sie jeszcze z zakupem
Dokladnie,nie ma jeszcze w sklepach nowych kolekcji,pytalam w daichmanie i pani powiedziala ze pomalu zaczynaja dopiero przychodzic wiosenne buty.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (85 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

do góry