Widok

Jak to jest z wygalaniem?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja kolezanka kilka dni temu rodziła w Szpitalu Wojewódzkim. Na izbie przyjęć załapała się na pożądny ochrzan od połóżnej dlaczego łono ma nie wygolone. Ona na to ze do terminu porodu ma jeszcze ponad 3 tygodnie więc tego nie zrobiła, baba była bardzo zniesmaczona i sama ją wygoliła. Czy to jest wymagane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm powiem tak.... lekarze twierdzili, że bede rodzic naturalnie-ja od poczatku czułam ze bedzie cesarka....Całe szczescie ze byłam ogolona bo miałam takie komplikacje, ze gdyby mieli mnie golic to malej nie byloby teraz z nami...

Ja rodziłam na Klinicznej - nikt mi nawet nie wspomniał o żadnym goleniu. Tam stawiaja na porody naturalne. W niczym mi "nieogolenie" nie przeszkodziło. Golenie to raczej wymysł naszych czasów.
na zaspie golą jeśli tego nie zrobiłaś. Ale tylko mały potrzebny fragmencik

to oczywiscie zalezy od szpitala.....to chyba pojedyncze przypadki gdzie kobiety sie nie depiluja w miejscach intymnych,depilacja to podstawa zachowania higieny i własnego komfortu....
Nie wiem jak w wojewódzkim ale na klinicznej dogola cie jak sie nie ogolisz dokładnie ale lepiej miec swoja maszynke

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (18 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (123 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry