Widok

Jak to z wami Facetami....

Kobieta jak ma pracę stabilną i jest zadowolona to siedzi i pracuje. A facet? A facet z tego co widzę faceci noszą w sobie dzikiego ziwerza chcą się piąć coraz to wyżej i wyzej, nie lubią monotonni, nudna praca i taka w której facet ma wrazenie że sie nierozwija to chyba najgorsze co może być. Tak wnioskuję po moich obserwacjach. Faceci to ryzykanci lubią adrenalinkę i też wiem że nielubią jak kobieta zamiast ich wspierać stopuje. Tak to chyba jest. Więc myślę że skoro jesteście takimi wojownikami to ok, podejmujcie decyzje i ponoście jej konsekwencje. My babki możemy wspierać, kibicować ale chyba nic poza tym. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z dzidą i maczetą. Ale na rowerze. I budweisami pod pachą. Widzę to.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
:)
Manson,
do lasu z dzidą na mastodonta i zaciągnąć do jaskinii. Jeść nie ma co i trochę skór by się przydało.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
A Ty Ancia co, oczu nie masz, że sobie nie możesz odpowiedzieć na takie banały? To zmień mleczko do demakijażu i przetrzyj wodą z szarym mydłem gały z rana to uwidzisz być może o poranku tysiące kolesi na ulicy i ich zmęczone swoim życiem twarze, oni nawet nie są świadomi tego jak są nieszczęśliwi i dlaczego. Nie posiadają grama świadomości na co ich stać i do czego są zdolni. Że mogą podołać więcej, aniżeli to co im powiedziała mama, pani w szkole na przemian z proboszczem. Kapujesz?

Charles Bukowski.
A facet jest w stanie wytrzymac w pracy która mu się totalnie niepodoba tzn. nudna i taka w której ma wrazenie ze niewykorzystuje swojej wiedzy i potencjału??
Masz prawo to Twoja projekcja, zrób sobie co z nią chcesz.

Charles Bukowski.
Poprostu ten wojownik to wasza natura.
"Nie zamierzam.
Ja jestem chłop prosty jak konstrukcja dyszla i chyba nie bardzo trafiam w stereotyp, o którym Ancia pisze.
Nie każdy musi być wszakże ładny, mądry i bogaty, jak i mieć chęć na robienie kariery. Nieudacznicy też są w przyrodzie potrzebni."

A ja wiem że nawet zwykli faceci mają w sobie wielkiego wojownika tak czy siak!:)
:)
Ma się rozumieć. Ja jestem głupi ale myślę, że jestem mądry czasami. Tacy jak ja też są potrzebni - tylko po to, żeby przepuścić ich przez "wilka" i rzucić jako pokarm dla lisów. Będą się zataczały biedaczki 3 dni.

Charles Bukowski.
Nie zamierzam.
Ja jestem chłop prosty jak konstrukcja dyszla i chyba nie bardzo trafiam w stereotyp, o którym Ancia pisze.
Nie każdy musi być wszakże ładny, mądry i bogaty, jak i mieć chęć na robienie kariery. Nieudacznicy też są w przyrodzie potrzebni.
Mam z kobietami dużo złych doświadczeń i to zapewne przesłania mi obiektywizm w relacjach pomiędzy naszymi rasami.
http://www.najlepsze-opisy.pl/kategoria/kobiety
Manson tego poletka im nie oddawaj tak łatwo:)
Ja bym nie oddał przyrządzania ryb. I robienia sosów. A już na pewno majerankowego. ;)
I wypieku chleba też. Pierogi niech lepią czy w innych zręcznościówkach się wykazują ;))))
Miła prowokacja. Rdzenia rozsądku się trzymająca nawet. Jako młody człowiek (póki co) patrzę na to tak, że pomiędzy fajną babka a fajnym facetem (tacy co to wiesz, wiedzą po co żyją - mają wspólne pasje, plany i kawałek żywego serducha w sobie, a nie zardzewiałą flanszę hydrauliczną ) to nie ma tak prostoliniowych zależności. W każdym razie zdają się być wg mnie mocno niestabilne, ano dlatego, że w dowolnej sekundzie jednym zwinnym ruchem możecie przeskoczyć przez ogrodzenie i stanąć obok nas na boisku, aby z roli kibica stać z nami w roli gracza. Możemy strzelać do tej samej bramki, albo do przeciwległych to już nieistotne jest. Przez wieki ino "trochę" chłopy wam dopiekli to teraz macie swój świat na trybunach.:)

Charles Bukowski.
Wy babki powinnyście siedzieć w domu i dbać o ciepło ogniska.
Piec chleby i ciasta.
Robić zaprawy.
Dbać o dzieci.
I mieć dla nas jakieś miejsce, żebyśmy mieli gdzie lizać rany po porażkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Biżuteria jako prezent? (45 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

Grajdołki (410 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry