Widok
Jak urozmaicić seks
Dzień dobry!
W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę poznania się i bycia razem. Jesteśmy przed 30tką.
Chciałbym kupić nam coś co rozbudzi nasze życie łóżkowe, ułatwi nam poznawanie się na nowo i ośmieli do seksperymentów
Wcześniej nie korzystaliśmy z żadnych gadżetów , żona raczej nie należy do najbardziej odważnych dla tego chcę kupić coś co jakoś nas rozkręci.
Okoliczności do świętowania będą sprzyjające bo akurat jedzemy na urlop.
Myślałem o jakiejś grze erotycznej, ew. zestawie początkującego Greya?
Tak czy siak pewnie dostanie od e mnie komplet seksownej bielizny
Pomożecie?
W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę poznania się i bycia razem. Jesteśmy przed 30tką.
Chciałbym kupić nam coś co rozbudzi nasze życie łóżkowe, ułatwi nam poznawanie się na nowo i ośmieli do seksperymentów
Wcześniej nie korzystaliśmy z żadnych gadżetów , żona raczej nie należy do najbardziej odważnych dla tego chcę kupić coś co jakoś nas rozkręci.
Okoliczności do świętowania będą sprzyjające bo akurat jedzemy na urlop.
Myślałem o jakiejś grze erotycznej, ew. zestawie początkującego Greya?
Tak czy siak pewnie dostanie od e mnie komplet seksownej bielizny
Pomożecie?
Nie wiem czy znajdziesz w se x shopie. Mam 30 lat ale przyznam się,ze nigdy w takim sklepie nie byłam, Nie mam ochoty się wybierać bo raczej czułabym się skrępowana, niby w sumie nie ma się czego wstydzić ale wolałabym aby nikt ze znajomych nie zobaczył mnie wychodzącej z takiego miejsca. No i jednak sprzedawca również się patrzy. Zamawiałam w sieci. Se x elixir widziałam na allegro, ale kupowałam w sklepie i ntymnosc.pl (wcześniej zamawiałam tam żele intymne oraz wibrator, tak wiec dla mnie było to sprawdzone miejsce na zakupy).