Widok

Jak urozmaicić seks

Dzień dobry!

W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę poznania się i bycia razem. Jesteśmy przed 30tką.

Chciałbym kupić nam coś co rozbudzi nasze życie łóżkowe, ułatwi nam poznawanie się na nowo i ośmieli do seksperymentów

Wcześniej nie korzystaliśmy z żadnych gadżetów , żona raczej nie należy do najbardziej odważnych dla tego chcę kupić coś co jakoś nas rozkręci.
Okoliczności do świętowania będą sprzyjające bo akurat jedzemy na urlop.

Myślałem o jakiejś grze erotycznej, ew. zestawie początkującego Greya?

Tak czy siak pewnie dostanie od e mnie komplet seksownej bielizny

Pomożecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj jest wiele pomysłów:
wspomniana gra erotyczna
bielizna ale raczej w formie przebieranki
ewentualnie hiszpańska mucha ( kupcie sobie sex elixir i zobaczycie czy polepsza w Was ochotę na seks, moim zdaniem warto jest spróbować).

Gdzie mogę kupić tę hiszpańską muchę? W aptece czy w sex shopie?

Nie wiem czy znajdziesz w se x shopie. Mam 30 lat ale przyznam się,ze nigdy w takim sklepie nie byłam, Nie mam ochoty się wybierać bo raczej czułabym się skrępowana, niby w sumie nie ma się czego wstydzić ale wolałabym aby nikt ze znajomych nie zobaczył mnie wychodzącej z takiego miejsca. No i jednak sprzedawca również się patrzy. Zamawiałam w sieci. Se x elixir widziałam na allegro, ale kupowałam w sklepie i ntymnosc.pl (wcześniej zamawiałam tam żele intymne oraz wibrator, tak wiec dla mnie było to sprawdzone miejsce na zakupy).

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry