Widok
im swobodniejszy stroj tym lepiej, fotograf musi sie niezle nabiegac podczas slubu, nie wspomne o weselu, chociaz na kursie liturgicznym dla fotografow i kamerzystow ksiadz pouczal nas, zeby nosic sie elegancko, przynajmniej do kosciola. w moim wykonaniu to najczesciej ciemne jeansy i jakas koszulka czy czarna bluzka, zeby sie nie rzucac w oczy, to panstwo mlodzi maja byc widoczni :)
pozdrawiam
pozdrawiam
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
Wbrew pozorom to nie jest głupie pytanie. Mój fotograf miał czarne spodnie (nie dzinsy) i białą koszulę i myślałam, że tak każdy się ubiera. Niestety nie! Na ślubie mojej kuzynki, latał taki z aparatem w niebieskich dzinsach i wygniecionej koszuli w kratkę i rzucał się strasznie w oczy na weselu. Oczywiście oni są w pracy, ale przyzowicie ubrać się wypada.
z jednej strony wiadomo, że to mało ważne i takie tam. z drugiej strony, byłam na ślubie, na którym kierowca był ubrany w zniszczone dżinsy, starą bladoróżową kurtkę w stylu lat 80tych i czapeczkę z daszkiem (a przyjechał po Młodych wypasionym autem). po dojechaniu do kościoła zrobiło się to nieważne, ale Młodym do dziś jest trochę przykro, jak o tym pomyślą. goście sobie tego kierowcę zapamiętali.
ale wiadomo, dziś się głównie z tego śmiejemy.
moim zdaniem powinni być ubrani wygodnie, ale w miarę elegancko. nasz fotograf miał dżiny, koszulę i marynarkę taką sportową, a pani kamerzystka czarne spodnie i czarną ładną bluzeczkę. było ok :) i nawet usłyszałam opinie od gości, że ta kamerzystka taka miła dyskretna i do tego tak ładnie i elegancko ubrana.
ale wiadomo, dziś się głównie z tego śmiejemy.
moim zdaniem powinni być ubrani wygodnie, ale w miarę elegancko. nasz fotograf miał dżiny, koszulę i marynarkę taką sportową, a pani kamerzystka czarne spodnie i czarną ładną bluzeczkę. było ok :) i nawet usłyszałam opinie od gości, że ta kamerzystka taka miła dyskretna i do tego tak ładnie i elegancko ubrana.