Widok

Jak wypisujecie zaproszenia dla delegacji z pracy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j.w. ;)))
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podłączam się :)
image
ja wypisywałam zawiadomienia imienne ale pracuję w małej firmie i nie był to dla mnie duży problem.

natomiast mój luby pracuje w korporacji i wypisał jedno zawiadomienie dla całego działu i powiesił na tablicy ogłoszeń.

oboje zamierzamy też wysłać mailowe zaproszenie do kościoła jakiś tydzień przed ślubem
u mnie nie ma tablicy informacyjnej ani nawet typowego sekretariatu, barku czy czegos tam gdzie moge polozyc zawiadomienie. Dam zawiadomienie osobom z ktorymi siedze w pokoju oraz prezesowi firmy i to wsio.
image
image
15 sierpnia 2009
ja pisze nazwę firmy i że zapraszamy 2 osoby w delegację tak samo u mężą(ups przyszłego )wręczamy do ręki a dalej to już niech robią z tym co chcą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja wręczyłam zawiadomienia szefowej i koledze (pracujemy tylko w trójkę) a narzeczony złożył zawiadomienie na ręce kierownika swojego działu.
image
image
koperty z wypisanymi imionami i nazwiskami współpracowników i szefostwa... ja się ograniczyłam jedynie do mojego zespołu, bo cała firma liczy ok 300 osób!!
image[/url]
image
Ja chce by przyszło tak 3 osoby na wesele, taki jest u nas zwyczaj ale nie wiem jak to zapisać na zaproszeniu.
image
napisz że zapraszacie 3 osobową delegacja z firmy takie i siakiej i myślę ze będzie ok. ja tak robię ale chcemy tylko dwu osobową
skoro jest taki zwyczaj to ktoś już to musiał wcześniej zrobić - popytaj może ktoś pamięta jak to się robiło:)
np.
Przedstawicieli Firmy .....

i powiesz ze 3 osoby
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage

Inne tematy z forum Wesele

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry