Widok

Jaka poradnia chirurgiczna?

Dostałam skierowanie od lekarza rodzinnego do poradni chirurgicznej w celu usunięcia nawracającego ropnia. Czy ktoś może mi polecić dobrą poradnię w ramach NFZ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chirurg na ul.JELENIOGORSKIEJ,tam jest przychodnia,nie pamietam jak sie nazywa,znajde kwity od Niego i napisze nazwisko.usuwał mi kaszaki skory glowy.Bardzo fajny chirurg,delikatny,smieszny,z dobrym poczuciem humoru.
Dzieki :)
Mogłabym prosić o nazwisko tego chirurga?

Natomiast ja mam do usunięcia kaszaka skóry głowy. W związku z tym szukam chirurga, który nie ścina włosów maszynką do golenia 1cm x 1 cm a który ścina tylko skalpelem w linii nacięcia skóry. Kiedyś byłam u chirurga, który kazał przynieść mi jednorazówkę więc zrezygnowałam z zabiegu (kaszak na czubku głowy), jednak teraz już chcę się pozbyć kaszaka na dobre. Podajcie nazwiska lekarzy na NFZ, którzy w ten sposób usuwają kaszaki.

Na Walowej tez sa chirurdzy

podnoszę

Czy potrafiłby ktoś podać nazwisko chirurga z Gdańska, który na NFZ nie goli włosów przy zabiegu wycięcia kaszaka??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

do góry