Widok

Jaka wódka-Maximus czy Pan Tadeusz

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie jaką wódke kupić?Pana Tadusza to znam , a co myslicie na temat wódki Maximus? Która wg Was jest lepsza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem szczerze, że z kokardką to sobie tej wódki nie wyobrażam. Ma tak ładną butelkę, że nie ma sensu tego szpecić.
Pomysł żeby podać różne wódki niezły (osobiście wybrałabym inne), ale generalnie całkiem fajna opcja. Co do Pana Tadeusza, to akurat smakowo wolę np. Wyborową, ale butelkę na taką okazję ma w sam raz.
zdecydowanie Pan Tadeusz. Byłem kiedyś na weselu, na którym rozlewano Tadzia. Te butelki są bardzo kształtne. Aby je ozdobić wystarczy skromna kokardka i wyglądają pięknie. Maximus mimo ze dobry to już się tak nie komponuje fajnie z resztą. Pan Tadeusz jest idealny do wiklinowego koszyka i stołu wiejskiego :)
A goscie nie beda mieli nic przeciwko jesli poda sie 3 rodzaje wodki, Stocka, Tadka i np. Zoladkowa??
Jeśli chcesz ceny, to najlepiej zadzwonić do przedstawiciela, znajdzie Ci najtaniej, tutaj masz namiary - http://www.pantadeuszwodka.pl/gdzie-kupic.html
Co do białej żubrówki, to przez chwilę się nad nią zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że butelka tadeusza będzie się lepiej prezentować na stole. Bo smakowo jak dla mnie to wszystkie wódki i tak podobnie okropne :D
ani jedna ani druga nie jest tak dobra jak biała żubrówa :D
Można wiedzieć w jakiej cenie udało Wam się ją nabyć?
My wybraliśmy Maximusa na wesele :) kupiliśmy w makro.
hejkilop[oiujn
Czytam to forum i zastanawiają mnie niektóre wypowiedzi. Wódka jest po to by gościom dobrze wchodziła a na drugi dzień nie mówili jak ich głowa boli i jaka wódka była nie dobra. Bardzo polecam Maximusa jest jedną z delikatniejszych w smaku (co nie świadczy że jest słabsza), i nawet po przedawkowaniu tego alkoholu nie chorujesz. Nie jest to tylko moja opinia, wielu ludzi przekonałem do tego alkoholu i nikt naprawdę nikt z kim piłem nie zaprzeczył temu. Naprawdę polecam maximusa.
Pozostało mi z wesela 20 butelek 0,5l Pana Tadeusza (prawie 2 kartony) - cena 21zl. Zapraszam chetnych po odbiór w Gdańsku 605 384 678
Maximus! Piłam nieraz na weselach i zawsze była chwalona. No i na moim weselu też jej nie zabraknie :-)
Witam my będzimy mieli Pana Tadeusza chcieliśmy Maximusa ale jak byliśmy na weselu okazało się że był ten nowy Maximus każdy mówił że tak gryzie w gardło. Stary maximus jak najbardziej polecam nowy ma na spodzie niebieskie szkło :)
myśmy mieli maximusa, i butelki stały w coolerach z lodem cały wiczór, nei muszę dodawać jak szybko schodziła;)
my mielismy Maximusa 0,5 l. Chetnie sprzedam 40 but. 20,00 /but.
Znajoma z hurtowni alkoholi twierdzi, że przeważnie bierze się ok. 3/4 litra alkoholu na osobę przy 2 dniach imprezy - najważniejsze by nie zabrakło :)
Poleca Maximus-a i Stock-a.
Witam, My tez chcielibyśmy kupić Pana Tadeusza. Można spytać gdzie kupiliście i za ile? Pozdrawiam.
słoneczko my mamy właśnie luksusową również ze względu na kształt butelki:)
imageimage
My kupiliśmy "Pana Tadeusza", bo moim zdaniem ma najładniejszą butelkę a nazwa wódki jest delikatnie zaakcentowana, nie tak jak w np. Maximusie, że aż krzyczy ;)
Zdecydowanie Maximus, Sobieski jest niedobry. Przynajmniej dla mnie:)
do góry