Widok
zdecydowanie Pan Tadeusz. Byłem kiedyś na weselu, na którym rozlewano Tadzia. Te butelki są bardzo kształtne. Aby je ozdobić wystarczy skromna kokardka i wyglądają pięknie. Maximus mimo ze dobry to już się tak nie komponuje fajnie z resztą. Pan Tadeusz jest idealny do wiklinowego koszyka i stołu wiejskiego :)
Jeśli chcesz ceny, to najlepiej zadzwonić do przedstawiciela, znajdzie Ci najtaniej, tutaj masz namiary - http://www.pantadeuszwodka.pl/gdzie-kupic.html
Co do białej żubrówki, to przez chwilę się nad nią zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że butelka tadeusza będzie się lepiej prezentować na stole. Bo smakowo jak dla mnie to wszystkie wódki i tak podobnie okropne :D
Co do białej żubrówki, to przez chwilę się nad nią zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że butelka tadeusza będzie się lepiej prezentować na stole. Bo smakowo jak dla mnie to wszystkie wódki i tak podobnie okropne :D
Czytam to forum i zastanawiają mnie niektóre wypowiedzi. Wódka jest po to by gościom dobrze wchodziła a na drugi dzień nie mówili jak ich głowa boli i jaka wódka była nie dobra. Bardzo polecam Maximusa jest jedną z delikatniejszych w smaku (co nie świadczy że jest słabsza), i nawet po przedawkowaniu tego alkoholu nie chorujesz. Nie jest to tylko moja opinia, wielu ludzi przekonałem do tego alkoholu i nikt naprawdę nikt z kim piłem nie zaprzeczył temu. Naprawdę polecam maximusa.