Widok

Jaka wódka-Maximus czy Pan Tadeusz

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie jaką wódke kupić?Pana Tadusza to znam , a co myslicie na temat wódki Maximus? Która wg Was jest lepsza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My chcieliśmy też Pana Tadeusza, ale w końcu w hurtowni polecili nam inną wódkę - litewską. Jesteśmy już po degustacji i była bardzo dobra:-)
Pan Tadeusz nie jest dobrą wódką, co z tego że ładnie wygląda. Smak się liczy. Polecamy MAXIMUSA :)
Tylko Absolut :)
zero kaca ale cena tez odstrasza :)
Precz z maximusem :P nie mogę tego strawić! wesele całe zarypane że myśleli iż coś do niej dosypali :P dziękuje x|
Ale akurat w mojej rodzinie pija się Pałacową-wujkowie podobno po niej kaca nie mają:-)
Dla mnie każda wódzia taka sama inne zaś butelki:-)nie znam się na tym więc nie doradzę:-)
Słyszałam od osób które były na weselu gdzie była czysta żołądkowa i chwalą sobie.
Ja mam 100 butelek 0,7 wyborowej gdzieś na 80 osób....a towarzystwo będę miała lubiące sobie popić ;)
A co myślicie o gorzkiej żołądkowej czystej??
a wlasnie ile wooodki na tluczenie butelek??? wiem, ze bedzie duuuzo ludzi...ale nie potrafie powiedziec dokladnie....jak to liczycie???
aaaa...no to ok...bo my mamy finlandie na weselu ok 100 butelek 0,5 na 80 osob, i winko oraz inne alkohole jak martini, likiery... a na tłuczenie butelek kupimy bolsa :)
To zależy czy z poprawinami, ja raczej liczę 0,7 na głowę z poprawinami, do tego winko na weselu i piwko na poprawinach....
kurka, ja tez mysle ze o,5 na glowe to dobry przelicznik...ale teraz sie zastanawiam...???
0,7 l na głowę... a ja myślałem, że 0,5 l na głowę to dużo!
U nas poszło 0,7 na głowę Maximusa. Zadowoleni jesteśmy z tej wódeczki, choć przyznaję że na stołach Pan Tadeusz wygląda lepiej.
Byliśmy na weselu gdzie był Polonez. Wszyscy się tak pochorowali.... Nie polecam
a my mamy Sobieskiego :) Zakupiliśmy 90l na 80 osób :)
Pan Tadeusz
Ja polecam Pana Tadeusza!Dwa dni temu mielismy wesele-poszlo bardzo duzo alkoholu,ale nikt nie mial kaca.Butelki ladnie wygladaja-my zrobilismy zawieszki z papieru czerpanego i bylo slicznie.
a my mamy luksusową -ja nie byłam przekonana ale spośród smirnoffa(który teraz jest mocno zwodowany w wielu partiach-ponoć-szczerze mi odradzał kolega który kreci sie w interesie) oraz bolsa mężczyźni w rodzinie polecali luksusową-dla mnie bomba raz ze megatanio a dwa ze ponoc bardzo dobrze wchodzi nawet lekko schłodzona i nie ma kaca ponoc-choc to zapewne wzgledne i zależne od tego jak kto pije:)
do góry