Widok

Jaka wódka-Maximus czy Pan Tadeusz

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie jaką wódke kupić?Pana Tadusza to znam , a co myslicie na temat wódki Maximus? Która wg Was jest lepsza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie będzie Pan Tadeusz, Wyborowa, Sobieski i Gorzka Żołądkowa :)
Ja ze względu na cenę, i kształt butelki chcę luksusową, ale moje Kochanie uparło się na maximusa... :/
Maximus zdecydowanie
przyszli szfagrowie delektowali wczoraj i ocenili nasz wybór na Pana Tadeusza pozytywnie...
Oczywiście, że blondynki ;)
a sobieski czy maximus ?? :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdecydowanie Maximus, Sobieski jest niedobry. Przynajmniej dla mnie:)
My kupiliśmy "Pana Tadeusza", bo moim zdaniem ma najładniejszą butelkę a nazwa wódki jest delikatnie zaakcentowana, nie tak jak w np. Maximusie, że aż krzyczy ;)
słoneczko my mamy właśnie luksusową również ze względu na kształt butelki:)
Witam, My tez chcielibyśmy kupić Pana Tadeusza. Można spytać gdzie kupiliście i za ile? Pozdrawiam.
Znajoma z hurtowni alkoholi twierdzi, że przeważnie bierze się ok. 3/4 litra alkoholu na osobę przy 2 dniach imprezy - najważniejsze by nie zabrakło :)
Poleca Maximus-a i Stock-a.
my mielismy Maximusa 0,5 l. Chetnie sprzedam 40 but. 20,00 /but.
myśmy mieli maximusa, i butelki stały w coolerach z lodem cały wiczór, nei muszę dodawać jak szybko schodziła;)
Witam my będzimy mieli Pana Tadeusza chcieliśmy Maximusa ale jak byliśmy na weselu okazało się że był ten nowy Maximus każdy mówił że tak gryzie w gardło. Stary maximus jak najbardziej polecam nowy ma na spodzie niebieskie szkło :)
Maximus! Piłam nieraz na weselach i zawsze była chwalona. No i na moim weselu też jej nie zabraknie :-)
Pozostało mi z wesela 20 butelek 0,5l Pana Tadeusza (prawie 2 kartony) - cena 21zl. Zapraszam chetnych po odbiór w Gdańsku 605 384 678
Czytam to forum i zastanawiają mnie niektóre wypowiedzi. Wódka jest po to by gościom dobrze wchodziła a na drugi dzień nie mówili jak ich głowa boli i jaka wódka była nie dobra. Bardzo polecam Maximusa jest jedną z delikatniejszych w smaku (co nie świadczy że jest słabsza), i nawet po przedawkowaniu tego alkoholu nie chorujesz. Nie jest to tylko moja opinia, wielu ludzi przekonałem do tego alkoholu i nikt naprawdę nikt z kim piłem nie zaprzeczył temu. Naprawdę polecam maximusa.
hejkilop[oiujn
My wybraliśmy Maximusa na wesele :) kupiliśmy w makro.
Można wiedzieć w jakiej cenie udało Wam się ją nabyć?
do góry