Widok
w góle bezsensowne są te foteliki. ja mam maxicosi ten do 13 kg ale mój Mały ma ponad 5 m-cy, waży 7-8 kg i już ledwo się w nim mieści. teraz zimą to zonk bo niemożliwe aby siedział tam w czymś typu kombinezon albo kurtka. też się zastanawiam nad zmianą fotelika ale dzidziol jeszcze nie siedzi, więc w sumie i tak musimy poczekać.
ja mam chicco key1 x plus - też jest regulowany do trzech pozycji. Tylko umówmy się pozycja do leżenia nie jest dla dziecka jeszcze nie siedzącego. w zasadzie moge go pochwalić ponieważ tapicerka łatwo się czyści, regulacja pasów i w ogóle obsługa fotelika również jest prosta. Cena również jest nie porażająca, a z isofixem w testach wypada równie korzystnie jak foteliki maxi cosi.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
My kupiliśmy fotelik Coneco - jest do 25kg.Tez zastanawialiśmy się nad takim już do 36kg ale Pan w sklepie uświadomił nas że te do 18 czy 25kg mają regulowaną pozycję (3 możliwości), , więc jak dzidzia zaśnie to możesz ją sprowadzić do pozycji półleżącej a w foteliku do 36kg niestety takiej opcji nie ma i śpi na siedząco wtedy - szkoda kręgosłupka :(