Widok

Jaki INHALATOR?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j/w,macie jakiś godny polecenia??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam....bo ważne dla mnie
wiesz co to chyba nie ma znaczenia jesli mówimy o zwykłym inhalatorze to poprostu wybierz w sklepie medyczym one wszystkie działają na tej samej zasadzie ja ostatnio pozyczałam z apteki i pytałam pani to mówi ,że to najzyklejszy za 140 zł kupili w medycznym i działa juz bardzo długo :)
Wiem,.
tyle,że jest jakis z nebulizatorem i taki bez.

Nie wiem np czym rozni sie ten:
http://www.allegro.pl/item818795579_inhalator_medel_soft_touch_promocja_preznt.html

od tego:

http://www.allegro.pl/item821632241_profesonalny_inhalator_medel_pro_wysylka_gratis.html
nebulizator to nazwa inhalatora-jak wypożyczam z apteki to oni mają kartkę nebulizatory do wypożyczenia
Dzieki:)

moze ktos jeszcze
my kupilismy medel familly po czytaniu na necie bardzo dobre opinie plus wzielismy na zatoki kupilismy w novamed.pl i wyszlo 209 zł chyba jak pamietam dobrze jestesmy zadowoleni aha wzielismy za 50 zł chyba dl amłodej taki pingwin żeby nie bała sie robic i jest ok lubi pingwina i daje sobie na nos zalozyc maske a ma 11,5 m
pzodrawiam
ja też mam medel family. Kupowałam 2 lata temu i zapłaciłam w aptece 140 zł. jestem bardzo zadowolona. jest mały, zgrabny i niezbyt hałaśliwy.
ja mam taki

http://www.doz.pl/apteka/p7853-Inhalator_pneumatyczny_Mini-Neb__maska_dla_dzieci_1_szt

jest z maseczką dla dzieci

Nie mam porównania do innych, ale polecila mi go kolezanka, ktora tez go uzywa, ja jestem zadowolona :)
ja tez mam medel family, mialam dokladnie taki wypozyczony z przychodni, a pozniej kupilam taki sam. jestem bardzo zadowolona, nie jest zbyt glosmy i swietnie "rozpyla" lekarstwo.
kupilam go w sklepie internetowym (nie allegro) i na drugi dzien juz byl u mnie w domu.

wczesniej mialam jakis z allegro (nie pamietam jaki, troche tanszy) i bardzo slabo dozowal lekarstwo, zwrocilam go tak szybko jak go kupilam :-)
Caroca, jaki to sklep internetowy..˛_

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry