Widok

Jaki balsam do ciała polecicie

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja używam bardzo dobrego mleczka do ciała. Beauty Milky. Jestem bardzo zadowolona z efektu jak działa na moją skore

Może Garnier?

Dobry pomysł, naturalne kosmetyki są często najlepsze i najskuteczniejsze

A może po prostu masło shea? Wiele osób go chwali.

Zamiast balsamu używam Olejek Busajna, znakomity jest. Mega nawilża, ale i ujerdnia skóre przez co skuteczny jest na rozstępy i cellulit

Od wiosny uzywam nieodmiennie takiego naturalnego balsamu na bazie 3 olejów i masła karite i olejków eterycznych perfumujących skórę - pachnie jak dobre perfumy i to długo :) wspaniale regeneruje skórę po słońcu bo ma bardzo silne działani nawilżające wiec do wysuszonej słoncem skóry idealny, a do tego przy tym ma olejki eteryczne które odstraszają insekty !!! Balsam Galbanum odstrasza kleszcze, komary i owady - mega skuteczny

Ja bardzo lubię czerwony Garnier

Ja używam ale Olejek do perfumowania ciała afra, znakomicie nailża, ale i perfumuje ciało. Na długie godziny zapch cytrusowy się utrzymuje, który nieweluje zapach potu

Beauty Milky z bielendy! :) najlepsze mleczko do ciała jakie miałam od wielu lat

Ostatnio kupiłam Garnier ten bordowy i się sprawdza. Znacznie lepiej niż domowej roboty.

Dokładnie, dobry peeling to podstawa. Ja często robie domowy peeling: kawa ziarnista, oliwa i trochę żelu, żeby lepiej się pieniło. Kawa podobno dobrze zwalcza cellulit:)) Na wyjazdy kupuje w butele z notino

Przede wszystkim zacznij najpierw od pilingu ciała, a potem najlepiej olejki nawilżające, a nie balsamy.

Też używam i bardzo polecam kosmetyki Vegan Smoothie, super jest balsam,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po prost selekcjonuj po składzie. Jak potrzebujesz odświeżenia to trawa cytrynowa, coś pod regenerację to grejpfrut https://e-naturalne.pl/pl/p/Maslo-do-ciala-relax-TRAWA-cytrynowa%2C-MIETA/1251. Można pokombinować ze składem. Jak się opalasz to moim zdaniem masło podkreśla kolor. Ciało pięknie się prezentuje, no i masz właściwie stałe nawilżenie, a tej zalety chyba w takie upały nie muszę podkreślać.

Podbijam temat!!! mam przesuszoną skórę, i to tak, że mogłabym po niej rysować :) szukam czegoś mocno nawilżającego

Ja lubię ten czerwony z Garnier

Polecam kosmetyki OnlyBio bo są rewelacyjne. Jedyny minus to krótka data ważności, ale warto bo mają naprawdę dobre składy

Super jest ta wegańska linia kosmetyków z Bielendy Vegan smoothie szczególnie baba-arbuz. Zapach mega, super się wchłania, nawilża skóre nawet mega przesuszona. Idealny na lato

Teraz używam z Soraya, balsamu z olejem owsianym. Fajnie mi nawilża skóre, plus wygodnie się go rozsmarowuje. Często mam problem z konsystencją balsamów, kiedy są zbyt gęste, a smarowanie się nimi po kąpieli, to udręka.

Super balsamem jest Vegan Smoothie dodatkowo ta seria posiada żel pod prysznic.
Kosmetyk w dobrej cenie i się sprawdza, fajnie po nim skóra jest nawilżona i jest delikatna.
do góry